Toppers

Mei – Juni


We starten dit maandboekje met een ode aan onze redder in deze donkere tijden, MARKYY VAN RANST.

Aangezien we nog niet weten wanneer de Chiro activiteiten kunnen hervatten, hebben we alvast een aantal programma’s voor het geval we dit Chiro jaar nog een aantal zotte Chiro-zondagen kunnen beleven.

Wij gaan er spijtig genoeg niet kunnen bijzijn vanwege de examens, waar we de hele maand juni voor moeten opgeven. Daarom gaan we elkaar nog veel langer niet zien. MAAR misschien gaat het kamp wel door en gaat de vreugde nog veel groter zijn als we elkaar terug gaan zien voor de eerste keer in maanden (cringe cringe).

Zondag 7 juni: 1.5m Afstand sporten

Om de leuke trend van de voorbij maanden voort te zetten gaan we vandaag nog steeds geen fysiek contact hebben. Ja we weten het, jullie willen ons knuffels en kusjes geven maar we gaan dit stilletjes aan terug opbouwen zoals onze goeie vriend Mark dit aanraad. Vandaag gaan we dus alle sporten doen met 1.5 m afstand doen, ja klassiekers als voetbal en basket horen hier jammer genoeg niet bij maar gelukkig hebben we al 2 maand kunnen oefenen op sporten op afstand, dus ervaring op dit vlak zal er genoeg zijn.  

Zondag 14 juni: Boenkentocht

Jaja manne het schone weer geeft ons de mogelijkheid om ons wa nat te maken. We gaan zoals gewoonlijk de molenbeek onderzoeken, op zoek naar het (“niet uitgezette”) wild dat ronddwaalt in onze bossen.

Vergeet zeker geen slechte kleren mee te nemen voor deze zondag en douche grief.

Zondag 21 juni: Mountain Bike 3.0

Elke zondag zien we ze wel staan hoor jongens, jullie flex dure super geveerde carbon 5g mountainbike die nog steeds geen spatje modder hebben gezien. Maar daar gaan we vandaag eindelijk veranderingen in brengen. Na dit programma al 3 keer te moeten gecancelled hebben gaan we er vandaag echt voor gaan. De 3 MTB-routes van klein-Brabant zullen niet meer veilig zijn als wij er als een kanon gaan door vliegen. Om dit vliegende kanon toch een beetje veilig te houden nemen we allemaal onze HELM mee ( als ge da “vergeet” dan moogde terug naar huis gaan om hem te gaan halen, dus geen smoesjes!!).

Zondag 28 juni: Waterspelletjes

De zomer is in het land en dan wordt het toch eens tijd voor wat verkoeling. Bereid jullie voor op een zondag vol waterpret, natte T-shirts en waterballonnen! Als jullie thuis waterpistolen hebben liggen neem deze dan zeker mee  zodat we een heuse waterbattle kunnen houden. 

Nog veel dikke virtuele knuffels en kusjes van op 1.5 meter afstand jullie vier afwezige leiders!

Spit, Patroonheilige Mark V.R, Pol, Danio xxxxx

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.