Speelclubs

Mei – Juni


YOO DE BOOYS

Wir sind wieder da!!!! Nu we allemaal al een slordige maand (en een dikke klets) in ons kot zitten, dachten jullie leidertjes dat het misschien wel eens leuk zou zijn om alsnog een klein bundeltje met programma’s te publiceren. Hier gaan we dan.

AANSCHOUW: het laatste Chiromanneke van het jaar. Jep boooooys het is weer van dat. Wat een bizar jaar is het al geweest. Maar no stress bro’kes! Chiromens zijnde, zullen we altijd wel een manier vinden om toch nog te kunnen chillaxe. Zelfs als de wereld geteisterd wordt door een ranzige pandemie of als de fragiele rugjes van jullie leiders weer eens kraken onder het gewicht van (veel te) academische leerstof zal er NOG ALTIJD peace and love te vinden zijn. Over examens gesproken; laat mei en heel de maand juni hangen de Jakke en den Themes er weer met hun kersen aan.. maar bon, wij hebben al heel wat geleerd tijdens deze quarantaine dus (als het mag van maggie mondmasker) dan kunnen we jullie tal van hypothetische programma’s op de volgende hypothetische chirozondagen voorschotelen. Hierrrrrrrrrrrrrr een beknaupt übersicht van de pregremme’s:

Ps; don’t forget to pray for ons kamp eh manne!!!!!!! Love you & miss u!

Zondag 24 mei 2020: SOZIALE ABSCHTAND WATERSPIELEN

Vandaag op het hypothetische programma: het grote-afstand-waterballonnengevecht! Jullie leiders hebben deze week heel de chiro en hun kot eens omgedraaid zodat ze niet onnodig naar de winkel moesten hollen om waterballonnen gaan kopen. Bon, vandaag is het simpel en old-skool: gewoon smijten, jonge! Oh ja, als er jongens onder jullie zijn met een waterpistool; breng maar mee!!! (liefst van Nerf (vet hard)). Yuuuuu boyzzzzzzzzzzzzzz

Zondag 31 mei 2020: H8ters gonna h8, I’m just gonna Sk8

Vandaag SKATEOUTFIT aandoen boys! Breng al jullie skategerief (steps, longboards, skateboards,….) mee naar het chiroheem. Wij pakken alvast elk een dikke boombox en 20 baggy skatepants mee om keihard te kunnen shredden. Als het mogelijk is, zullen we vandaag zelfs op fieldtrip naar het J.O.C gaan… Spannend!!!!!! (daar is ne speeltuin booooys) (en er zijn hills in het landschapsparkkkkkkkkkkk) YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Hopelijk tot zondag xxxxx

Zondag 7 juni 2020: Supernice zoospel, echt waar

Aangezien den Themes tijdens de quarantaine niets anders te doen had dan ‘het onderzoeken en bundelen van verscheidene taal/letterkundige werken’/’het schrijven van een film’/’Het spelen van Battlefield 4’/’Het dichten’/enzzzzz… Heeft hij zich speciaal voor jullie ook beziggehouden met het ineenflansen van een geniaal zoospel. ’T Is er een me veel roofdieren dus komt zeker af vandaag!!! (indien deze hypothetische chirozondag wordt gecancelled spelen we dit spel wel op kamp!)

Zondag 14 juni 2020: Het grote virus spel

Om een beetje in de sfeer te blijven van de voorbije weken dat wij allemaal eenzaam opgesloten hebben gezeten, gaan we deze periode naspelen maar nu op een veel leukere manier! we gaan zeker 1.5 meter van elkaar verwijderd blijven indien deze afspraak niet kan worden nageleefd zal er een sanctie aan verbonden worden. de munteenheid van deze namiddag zal niet de euro zijn maar wel de veel waardevollere rollen wc papier die zeer schaars waren de laatste tijd (boodschap van algemeen nut: het hamsteren van enige vorm van goederen heeft geen enkel effect gehad op uw gezondheid hihi (hou deze gedacht vast voor een volgende pandemie)). We gaan voor sommige opdrachten via webcams moeten werken. Kortom heel onze namiddag zal in het teken staan van virussen en andere kleine beestjes! Kom als Marc Van Ranst het toelaat zeker vandaag naar de chiro om u toch nog eens kapot te amuseren zoals de good old days! de leiding heeft er al sowieso genoeg van om heel onze dagen te slijten tussen 4 muren en we missen ook wel gewoon onze kleine vriendjes (jullie dus 🙂 ) 

Zondag 21 juni 2020: vervangleiding

Aangezien jullie leidertjes nog steeds voor een diploma aan het strijden zijn en dit bij de één al wat vlotter verloopt dan de andere (de jakke en den themes hebben soms een schouderklopje nodig, manne) moeten wij ons deze week helaas afwezig melden om te vechten tegen die metershoge torens van papier die we in ons kleine, pijnlijke hoofdje moeten zien te krijgen.

Maar geen nood! Volgende week zijn we er weer met meer weer.. euh chiro!

Zondag 28 juni 2020: het begin van het einde

Jaja manne, de laatst zondag van dit chirojaar… het heeft in maart een ietwat rare, sombere wending genomen maar jullie leidertjes hebben zich de rest van het jaar rot geamuseerd! Jullie zijn een superleuke bende en het feit dat jullie telkens met een enorme groep afzakte naar de chiro toverde iedere keer een glimlach op ons gezicht. Voila, nu we het sentimentele deel van het boekje ook hebben gehad kunnen we over naar de orde van de dag… en deze is…. EEN VERRASSING!!! Juist, ja! Je hebt het goed gelezen, voor vandaag gaan we nog niet verklappen wat het plan is maar afkomen naar de chiro voor de laatste keer is de boodschap!

Groetjes van je yeeters:

Thomas aka thomas de trein aka Ian thomas

Jakke aka Jan Van Eyck aka sike, ik kan niet schilderen

Ruben aka Ruby Kaiser Chiefs aka de gespierde stylo

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.