Rakkers

Mei – Juni


Dames en heren, appelen en peren. Hier zijn ze dan de (mogen hopelijk gelanceerd worden) programma’s. Door al die gekke toestanden rond COVID-19 mochten wij onze favoriete bezigheid niet uitvoeren. Dit betreurden we allemaal. Maar na regen komt zonneschijn. Vroeg of laat halen we al deze verloren chirozondagen wel in door plezier te maken voor 10. Vergeet ook niet dat dit ons weer een stapje dichter brengt bij het kamp. Zullen wij eens laten zien aan de rest wat we in onze mars hebben?! Jazeker wel. Als dit allemaal door mag gaan, beloof jezelf en iedereen rondom dat je er zal zijn! See ya all!!!

Zondag 31 mei 2020: Waterspelletjes

Na al die zonnige zondagen te zien passeren zonder chiro, hopen we deze keer dat goed te maken met knotsgekke waterspellekes. Dus laten we met zijn allen hopen dat het 25°C wordt, zodat we ons MAAR zeker ook de rest van de chiro 😉. Jullie leiders drooghouden deze zondag zal jullie bonuspunten opleveren, zal je de verleiding kunnen weerstaan of zal er toch gemorst worden. U zal het te zien krijgen op Chiro Island.

Zondag 7 juni 2020: fietstocht

SPOILER ALERT: JE ZULT JE FIETS NODIG HEBBEN! Voor de meesten zal dat sowieso wel in orde zijn. Maar iedereen weet dat sommigen (Maurits en Woody kuch kuch) met de step zullen komen. De tocht wordt volledig door de leiding uitgestippeld en nee we gaan geen 100km doen voor de fanatiekelingen hier. Het wordt een plezier en ook VEILIG fietstochtje met een surprise onderweg. (breng ook een helm en fluovest mee!!!)

Zondag 14 juni 2020: Bouwspel

Waarom ook niet hé? Zo kunnen jullie al warmlopen en het spel in de vingers krijgen voor op kamp. Deze keer zijn er geen grenzen! Dat hoor je goed, we gaan van ondergrondse bunker tot luchtschip en wie weet nog veel meer. Jullie zullen vast wat meer inspiratie hebben dan jullie leiders. Probeer nieuwe tactieken uit, haal uit onderste uit de kan en tot slot zeker komen!

Zondag 21 juni 2020: BOENKENTOCHT

Rechtdoor en niet stoppen. Meer gaan we vandaag ni doen manne. We gaan de grootste en vetste wandeltocht doen die we kenne, “den boenkentocht”. De bossen, beken, rivieren, huizen, tuinen, … zullen onze route niet in de weg staan en we gaan er gewoon door. Nu het mooie weer terug is zal dit zeker de moeite worden. Aangezien we wel vuil gaan worden vragen we jullie om kleren aan te doen die vuil mogen worden en douchegerief mee te pakken met propere Chiro kleren. Tot dan, boys!!

Zondag 28 juni 2020: BBQ

Het is zover. Onze laatste Chiro zondag van het jaar. We weten dat dit moeilijk is voor jullie aangezien het bijna de laatste moment is met jullie favoriete leiders. Maar we maken dit speciaal door een barbecue te doen op onze Chiro. Goed weer, spelletjes en vlees op de grill, wat hebde nog meer nodig op ne zondag. En vergeet niet na deze zondag moet onze kers op de taart, het kamp nog komen eeeh. We zullen proberen zoveel mogelijk eten te voorzien en vragen aan degene die komen om een bedrag van 5 euro mee te nemen voor het eten. Tot zondag manne !!!

Hierbij zegenen wij jullie met een laatste groet.SSSIIIIKKKKEEE!!!!!!!!  Tot op kamp he boys!

Yours truly
Kefmans,
chocoprince Wim
D-Dog

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.