Programma 13 december

Zondag 13 december 2020: De olympische spelen van Kalfort

Jaja sloebers deze zondag is het de olympische spelen! Het grootste event van heel de wereld, op deze dag gaan jullie pas echt moeten laten zien, wie er de sportiefste van de groep is en wie er de meeste medailles kan winnen. Dus smeert die beentjes maar in en begin maar al te trainen want anders gaan jullie de gouden medailles niet winnen ze!

Zondag 13 december 2020: boerenspel

Jooooow yellow army, aangezien dit de laatste Chiro zondag is tot 10 januari zullen we er nog eens een lap op geven. Vandaag mogen jullie nog eens de boer uithangen. Jullie zullen moeten laten zien hoe goed jullie zijn in het kweken van varkens en koeien. Als jij de enige echte boerenstiel wilt leren kennen moet je zeker deze zondag aanwezig zijn. Wij wensen jullie nog prettige feestdagen.

Groetjes van de coolste leiders van CKC

Zondag 13 december 2020: The beacons are litty!

Juu boysz, Gondor heeft de hulp nodig van Rohan in de strijd tegen de Ork-legioenen van Mordor. Daarom heeft Gandalf “the White” aan ons gevraagd om het beacon (lichtbaken, vuurstapel) van Kalfort aan te steken.

We waren hier jammer genoeg niet klaar voor en zullen dus alle materialen om een vuur te maken moeten zoeken en verdienen. Er gaan ook enkele geruchten rond dat een groep Orken het territorium van Kalfort is binnengedrongen. Zij willen er natuurlijk alles aan doen zodat wij niet in ons opzet zullen slagen.

Kom dus zeker af om te helpen in de strijd tegen Mordor! Aangepaste “Middle Earth” kledij is zeker een aanrader!

P.S.: Dit is jammer genoeg ook de laatste Chirozondag van 2020 ☹. Niet getreurd vanaf 10 januari 2021 is het terug Chiro!!!

CU@ Sunday!!!

Choupic, Forel, Fosti & Burak

Fakka broeders van andere moeders.

Voor de laatste chirozondag van poepjaar 2020 verwachten we jullie weer in onze discordgroep voor weer verhalen met elkaar te delen en Nio zijn tekenkunsten te zien op skribbl.io.

We wensen jullie toffe feestdagen en hopen dat we volgend jaar terug op onze chiroterreinen kunnen ravotten.

See joe!!!

Hellooow gameeeers, Vandaag is het helaas de laatste zondag, ooooh. Maar niet getreurd we doen nog 1 keer gek met een onlinegame event event event. Met andere woorden the usual gelijk de vorige zondagen.

Proost een op een laatste weerzien en op de feestdagen juuuu! Jullie liefste kapoentjes, Pepi, koki en co

Mangooooo’s

Welkom bij het nieuws in aanloop van 13 december, onze hoofdpunten zijn:

  • Het is nog steeds koud buiten
  • Jullie zijn bijna klaar met studeren
  • Wij gaan bijna beginnen rip
  • Vaccin is op komst
  • Hou het veilig x

Corona-kusjes van jullie kapoentjes,

Jef, Jonas en Jan

Kalfort, 1 Januari 2021

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.