Kerels

Mei – Juni


Dag kereltjes,

Hoe is het met jullie gesteld? Nog niet geveld door corona ondertussen? Of misschien dat de meeste onder jullie de beste tijd van hun leven doormaken door ongestoord te kunnen gamen tot de zon opkomt? Jullie weten allemaal wie we nu bedoelen… Vergeet af en toe niet om eens buiten te komen he gasten! Maar eerlijk, het zijn rare en saaie tijden. En momenteel weten we helaas nog niet wanneer we terug zouden mogen starten met Chiro. Het houdt ons in ieder geval toch niet tegen om voor jullie een boekje te maken met de nodige portie maandelijks gezwets en gezever van jullie favoriete trio! In de hoop dat we jullie onfrisse gezichten snel terug mogen zien, hebben we nog een programma geschreven voor de maand juni. Inderdaad, we gaan namelijk de 2 laatste maanden van het Chirojaar in en dat betekent (normaal gezien) dat het kamp weer voor de deur staat. Wijzelf staan al te springen om op 10 juli te kunnen vertrekken met de fiets richting Lommel, maar natuurlijk zullen we moeten afwachten of deze geniale 10-daagse kan doorgaan. Wij kunnen in ieder geval al niet wachten op de PowerPoint van de nationale veiligheidsraad met hopelijk goed nieuws over het bivak. In de tussentijd: houd jullie gezond, niet vergeten sporten (sommige kunnen dit ongetwijfeld wel gebruiken) en veel briefjes sturen naar jullie liefjes (en leiders)! Keep safe boys… 😉    

Zondag 7 juni 2020: Call of duty

Juuuuu menne! Vandaag gaan we is testen hoe goed dat jullie jullie call of duty ‘skills’ kunnen omzetten in real life. De dag zal propvol zitten met spannende wargames, zoals domination in real life, TDM (team deathmatch -> voor de leken), free-for-all en nog veel meer! Aangezien jullie hier duidelijk de professionals zijn (als we de verhalen van op zondag mogen geloven tenminste), zouden jullie geen moeite mogen hebben om jullie leidertjes af te troeven. Maar opgepast, den James staat gekend als den beste camper ter wereld dus gelieve ten alle tijden waakzaam te blijven!

Zondag 14 juni 2020: Hawaii-dag

Haal alvast jullie mooiste bloemenrokjes -en hemdjes boven, want we gaan vandaag vertoeven aan parelwitte stranden en azuurblauw water in ons eigenste Kallefeut! We halen Honolulu, inclusief de mooie dames, naar hier en genieten van zon, zee (lees: aftands plastic zwembadje), strand (lees: kristalzand van de Fera) en culinaire delicatessen (lees: lekkere fruitjes 100% corona-proof). Het wordt weer een spetterende dag menne, dus graag allen aanwezig

Zondag 21 juni 2020: Fietstocht naar stad x

Juu boyzz, we zullen eens zien hoe goed of slecht het is gesteld met de conditie van sommige onder ons. We gaan ons eens voorbereiden op de fietstocht van het kamp. We zullen fietsen naar stad X. Eenmaal aangekomen zullen we daar iets eten en drinken. We vragen jullie wel om vandaag een fiets mee te brengen die in goede staat is samen met een fietshelm. Het zou ook aangeraden zijn om een binnenband of plakgerief mee te nemen.

Zondag 28 juni 2020: BBQ

Vandaag is het de laatste dag Chiro van het jaar. Voor sommige zal dit het laatste jaar zijn al kerel en sommige blijven nog een jaartje kerel. Hierdoor zullen we jullie eens goed verwennen met een overheerlijke BBQ. Den Boef zal speciaal voor jullie een goei stukske vlees meepakken! Het enige wat jullie vandaag moeten meenemen zijn wat extra centjes.

Liefdevolle groetjes,

De bende van de bosklappers:

Dries aka Den Boef

Jonas aka Rossen Boemel

Toon aka padvinder

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.