Kamp 2021

Beste ouders en leden

Het Chiro jaar zit er jammer genoeg weer bijna op. Maar dat wil ook zeggen, dat het kamp er zit aan te komen. Ook dit jaar zullen er weer wat beperkingen zijn gezien de Corona, al kunnen de maatregelen nog veranderen voor aanvang. Maar dat belet ons uiteraard niet om er samen met uw zoon een spetterende periode van te maken. Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent het kamp.

Klik hier om alle foto’s te bekijken

Wegwijzer


Om alles voor u wat overzichtelijk te houden, vindt u hieronder een wegwijzer doorheen pagina en welke stappen u kan volgen om uw zoon in te schrijven.

  1. Informatie over het kamp
  2. Informatie over vertrek en aankomst
  3. Uw zoon inschrijven
  4. Kampboekje en of fiscaalattest
  5. Telefoonnummers van de verantwoordelijken
  6. Maatregelen omtrent COVID-19
  7. Dagverslagen

Inschrijven


!!!! U KAN INSCHRIJVEN TOT EN MET 21 JUNI !!!!

In niet-coronatijden gaat de leiding normaal rond om uw zoon te komen inschrijven. Omdat zoiets nu absoluut niet kan, zal het inschrijven digitaal verlopen. er zijn twee manieren om dit te doen:

Inschrijvingen zijn afgesloten

De kampprijs bedraagt net zoals vorig jaar 150 euro. Aangezien de kampplaatsen, het vervoer en de prijzen van het eten de laatste jaren stevig zijn gestegen, kunnen wij niet anders dan een prijs van 150 euro vragen. Wij kunnen u wel verzekeren dat deze kampprijs voor vele jaren NIET zal wijzigen. De kampprijs van 150 euro mag je overschrijven op rekeningnummer van Chirojongens Kalfort: BE16 7332 3230 0074. Gelieve dit te doen vóór 21 juni 2021.

OPGELET: De inschrijving is pas voltooid na het betalen van het kamp!

Belangrijk! Volgens de richtlijnen van de overheid mag je niet mee op kamp als je ziek was vóór de start (minimaal 5 dagen terugtellen) van het kamp. Je inschrijving wordt dan geannuleerd en het bedrag van 150 euro wordt terug overgeschreven.

Kampplaats


Aangezien we de Kempen en de Limburg ondertussen al een aantal keren hebben bezocht, gooien we het dit jaar over een andere boeg: de kampplaats van dit jaar bevindt zich namelijk in het prachtige Westouter, gelegen in het Heuvelland. Westouter is een buurgemeente van Poperinge en is ook maar enkele kilometers verwijderd van de grens met Frankrijk. Na onze eerdere passage in 2018 kennen we hier reeds alle goede speelplekken!

Adres: Rodebergstraat 50, 8954 Heuvelland

Vertrek en aankomst


Door de maatregelen zullen we dit jaar uitzonderlijk niet als groep samen vertrekken vanop de Chiro. We vragen dan ook om uw zoon af te zetten op 11 juli en terug te komen halen op 21 juli op de kampplaats.

Dit geld voor de Sloebers, Speelclubs, Rakkers en Toppers. Een tip hierbij is carpooling (uiteraard wel binnen dezelfde bubbel).

De sloebers, speelclubs, rakkers en toppers worden verwacht op 11 juli tussen 16u-18u. We weten dat het misschien moeilijk kan zijn als u ook nog naar de meisjes moet gaan. We raden daarom dan ook carpooling aan. Mocht het niet lukken tussen de desbetreffende uren, gelieve met ons contact op te nemen.

De kerels en aspiranten kunnen op 8 juli hun valiezen binnenbrengen op de chiro. Jullie bagage gaat wel mee in de camion omdat materiaal uit dezelfde bubbel wel in contact mag komen met elkaar. Meer concrete info hieromtrent zal later ook nog volgen.

Op 21 juli mag u uw zoon komen ophalen. Dit kan tussen 10u-12u.

De toppers zullen ook een fiets moeten meenemen. Als u over een fietsenrek beschikt, mag u deze meebrengen bij het afzetten van uw zoon. Als dit niet mogelijk is, kan u de fiets op 8 juli binnenbrengen en zal deze meegaan met de camion. Dit geldt ook voor het ophalen.

Maatregelen


De maatregelen die werden genomen, zijn onder voorbehoud en kunnen nog altijd wijzigen.

We kregen het verlossende bericht dat het Chirokamp mag doorgaan, maar er gelden wel strikte regels. In vergelijking met vorig jaar, zouden we normaal gezien dit jaar met ons allemaal op kamp mogen gaan. We zouden dan 1 grote bubbel vormen van 100 deelnemers. Binnen deze bubbels is contact met elkaar mogelijk, moet je geen afstand houden en geen mondmasker gebruiken.

We vragen aan ouders, leiding en leden om voorzichtig om te springen met van de ene jeugdactiviteit over te stappen naar de andere. We willen aanbevelen om te kiezen voor één jeugdactiviteit binnen dezelfde week.

Gelieve met ons contact op te nemen als:

  • Uw kind drie dagen voor start van het kamp ziektesymptomen heeft of gehad heeft;
  • Uw kind samenwoont met een besmet persoon tijdens een opgelegde quarantaineperiode;
  • uw kind tot een risicogroep behoort;

Telefoonnummers


Algemene vragen0498/97.59.55 (Robbe Danckaers)
0476/07.80.74 (Gijs Servaes)
0474/45.51.82 (Willem Vansteyvoort)
Jongste groepen (bubbel 1)0474/45.51.82 (Willem Vansteyvoort)
Oudste groepen (bubbel 2)0476/07.80.74 (Gijs Servaes)
Kookploeg0477/49.93.94 (Wouter Van Den Heuvel)

Documenten


Dagverslagen


De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.