Chiromanneke Maart – April

Beste Chirovrienden,

De maanden maart en april zijn weer aangebroken en dat wil zeggen dat er een nieuw ‘Chiromanneke’ wordt gepubliceerd. In deze maanden valt er net iets meer te beleven dan in een standaard Chiromaand, dus zet u maar schrap om de volgende informatie te lezen:

Op zaterdag 4 april organiseren we naar jaarlijkse gewoonte samen met de Aspiranten een Paasquiz 2020 in het dorpshuis Vrededaal. Het is ondertussen al onze 11de editie en de 3de keer dat we onze vertrouwde “Hangaar” inruilen voor het comfortabelere Vrededaal. De inschrijvingen zijn ondertussen gestart dus wacht niet te lang indien je graag zou meedoen! Inschrijven kan via de link op onze website of via het openbare facebook-evenement (‘Paasquiz 2020’). Elke ploeg mag uit maximum 5 personen bestaan. Aanvang van de quiz is om 19:30 en de quiz zelf zal vervolgens om 20u starten.

De dag erna (5 april) zullen de kerels en aspiranten nog eens hun handjes uit de mouwen steken om hun alom bekende volksdans op poten te zetten.

Het weekend van 10 en 11 april zal het Pekesweekend doorgaan in de gekende tent op onze Chiro. Op vrijdag 10 april openen wij de grote tent al om 20u voor onze legendarische Kalfortse Bierfeesten. Hier kan u proeven van of kennismaken met meer dan 25 verschillende soorten bieren. De muziek zal die avond verzorgd worden door LIF, Charlie Bit My finger en Marc with a c! Op zaterdag 11 april zal om 21u de Pekesfuif op gang worden geschoten en verder gaan tot in de late uurtjes. Ook deze avond zal de muziek haarfijn verzorgd worden door enkele talenten van eigen bodem: Ckcopirre ft tinzine, Turbo Denniz ft Mattits, Dj John en Arthix. Wij hopen jullie alvast te mogen ontvangen dat weekend. U zal er zeker geen spijt van krijgen. De opbrengst van dit weekend wordt gebruikt om ons kamp te financieren en om het nodige spelmateriaal aan te kopen. Op zondag 12 april zullen de jongens geen Chiro geven omdat de leiding nog volop moet bekomen, maar vooral nog veel moet opruimen van het Pekesweekend.

We zouden bijna vergeten dat er tussen al deze evenementen nog ledenweekends zullen plaatsvinden. De sloebers en speelclubs zullen in het weekend van 27 tot 29 maart de buurt van Geel onveilig gaan maken terwijl de kerels en aspiranten het weekend van 24 tot 26 april hebben uitgekozen.

Dan rest ons nog dit: wij willen jullie allemaal , nu al, een vrolijk Pasen wensen in naam van de ganse leidingsploeg! Wij hopen jullie ook te mogen ontvangen tijdens de quiz en op het Pekesweekend!

Groeten,

Jakke en Burak

Hoofdleiding Chirojongens Kalfort

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.