Aspiranten

Mei – Juni


Joo swango’s,

ha nee toch niet kzen maar wat aan het zeveren (over sommige dingen) ik hoop oprecht dat we op kamp kunnen gaan want ik wil nog mijn laatste kamp meemaken met deze top groep en dan gaan we er een bangelijk kamp van maken.

Zondag 3, 10, 17 mei 2020 : lockdown part al veel te lang

Owkeeej we zitten na nog altijd in ons kot na bekan 2 maand met de opgelegde maatregelen. Fokkin stoem ma der zit niks anders op zekers. Voorlopig nog gene chiro jammer genoeg maar we blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en laten zeker weten wanneer er terug chiro is šŸ˜€ Effkes belangrijk detail: 10 mei ist moederkesdag dus vergeet zeker geen bloemeke voor ale moeke te kopen he boys, want die zit ook al even lang opgescheept met a als gij met haar!

Zondag 24, 31 mei 2020 : lockdown part misschien gedaan?

Bon, voorlopig gelden de maatregelen rond Chiro activiteiten tot 18 mei en vinden er dus geen chirozondagen plaats. Het is dus mogelijk dat we tot eind mei al niet kunnen samenkomen en dat deze 2 zondagen ook in ons kot moeten worden doorgebracht maar dat zien we dan wel šŸ˜‰ Moest het toch gaan laten we zeker iets van ons horen via FB!

Zondag 7 juni 2020 : Fietstochtje met de kerels

Vandaag gaan we is zien wie er de beste conditie heeft en ik ben er zeker van dat ik en den burak dit zijn! Dus ter voorbereiding op het kamp gaan we een tochtje maken, hoe lang dees gaat zijn zal nog bezien worden maar het zal met de kerels en ne fiets met wielen, stuur, remmen, pedalen en zadel zijn. Das het belangrijkste dus breng zeker jullie fiets mee en smeert ulle beentjes maar al in want het zal gene koffie klets worden onderweg. Ciao!

Zondag 14 juni 2020 : de slimste aspirant

Yuu de menne vandaag gaan we de snotneuzen van de rest onderscheiden in de quiz van het jaar made by myself (yeanke)! Verwacht er maar niet te veel van, haha mopje dokter google gaat mij heel goed bijstaan! We hebben natuurlijk ook een jury namelijk den burak on his own met al die goeie mopjes van hem gaat dit een topdag worden dus komt maar zeker af!

Zondag 21 juni 2020  : afvaart van de molenbeik

Den burak heeft al langer liggen broeden over het idee om ā€™s werelds mooiste beik af te varen met ne kayak tijdens de chiro. Vandaag gaan we dus uit vinden of dit ook effectief mogelijk is en of dat we de bron van de molenbeik kunnen vinden! Laat ons hopen op goei weer, stille waters maar wel geen te diepe gronden (badumm tssk). Vergeet dus zeker geen zwemkledij en dergelijke want het zou wel eens nat kunnen worden!

P.S.: a ge nog ne kayak hebt moogt ge die altijd meepakken want anders zal het te voet zijn :3

Jammer maar helaas is het vandaag officieel de laatste chiro zondag van dit werkjaar ā˜¹ en voor sommige zelfs de laatste chiro zondag als lid :O! Daarom gaan we traditiegetrouw deze dag afsluiten met nen heuse chiro-BBQ. Eerst spelen nog wat chille spellekes en daarna schuiven we met zā€™n allen aan tafel om te genieten van elkander veel vlees en geen vis!!! We zullen wel is afspreken hoe dat we just de logistiek regelen van den bbq maar het belooft weer ne knaller van formaat te worden. Be there or be ne weuttel! (Press ā€˜Fā€™ to pay respect)

GREETZ van ulle top duo

Den Burak AKA de examen struggles are real

Jeanke AKA den BaKkEr van dienst

Disclaimer: Burak is niet verantwoordelijke voor eventuele klachten zoals: hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, braken en mental breakdowns bij het lezen van bovenstaande tekstjes!

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.