Speelclubs

September- Oktober

Yuuuuuukes Broedertjes uit het gele klooster!!! Jaja, het is weer eens zover. De start van een spiksplinternieuw Chirojaar. Net zoals ieder jaar zullen jullie knappe leiders weer hun uiterste best doen om zoveel mogelijk educatief verantwoorde zondagen in te blikken en af te leveren! Wij kijken er alvast naar uit om jullie allemaal te leren kennen en hopen natuurlijk weer een supersweet jaar aan ons curriculum toe te kunnen voegen. Onder deze korte intro vinden jullie een overzichtje terug van de programma’s die we voor september en oktober speciaal voor jullie uit onze mouwen hebben geschud. Voor de volgende maanden luidt er dus maar één boodschap: zak allemaal massaal af naar de Chiro!!!

Zondag 8 september 2019: overgang

De eerste zondag, EINDELIJK ! Vandaag komen jullie te weten wie jullie toffe leiders worden. Het wordt weer een fantastisch jaar vol spelletjes, speciaal bedacht voor jullie! Na een vakantie geluierd te hebben gaan we er weer invliegen. We hopen dat je er al goesting in hebt, wij in ieder geval wel al.

Zondag 15 september 2019: startdag

Zoals altijd is er dit jaar ook weer een startdag, joepieeee. Iedereen is welkom! Jullie mogen allemaal jullie vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar de Chiro, hoe meer hoe beter om een groot gezamenlijk spel te spelen met superleuke opdrachten. Wie weet wacht er wel een verassing op het einde van de dag. We hopen dat jullie allemaal komen.

Zondag 22 september 2019: speelclubs of the caribbean

Hijs de vlag, span de zijlen en maak je zeebenen al los want jullie leiding heeft zich verdiept in de piraten wereld. Kom vandaag naar de Chiro en laat ons zien wat voor een stoere piraat je kunt zijn. De kaart die jullie nodig hebben is in stukken gescheurd maar door opdrachten uit te voeren die enkel de ruigste speelclubbers aan zullen kunnen, kan je stukjes van de kaart bemachtigen. De groep die de kaart als eerste kan vervolledigen is de ultieme ‘piraten crew’.

Zondag 29 september 2019: doop

Heute wir gehen Sie Daufen.. Ahnee wacht jullie spreken geen Duits haha! Vandaag gaan we dus testen of jullie dat gele sjaaltje rond jullie nek wel echt verdienen. Jep; vandaag worden jullie GEDOOPT!!! Als jullie slagen in de talloze tests die we vandaag hebben voorzien, zullen jullie met trots het (spreekwoordelijke) etiket ‘speelclub’ kunnen dragen. Makkelijk zal het niet zijn, maar wij gaan er toch van uit dat iedereen uiteindelijk de eindstreep zal halen. C U on Sunday jongens!!!! DOPEUUUUUUUU bericht aan de ouders: vergeet uw kleine spruit niet in vuile kleren naar de chiro te sturen en hun uniform en douchegerief in een (rug)zak mee te geven aub!

Zondag 6 oktober 2019: Hunt A Duck

Heeeey bananen (die zijn geel haha)! Vandaag gaan we een geweldig leuk inleefspel spelen! Het doel van het spel is zoveel mogelijk plastieken eendjes te verzamelen! Jullie worden verdeeld in twee teams die tegen elkaar een bloedstollende strijd zullen voeren. Dus, als jullie zin hebben in een vet competitief spel, kom dan zeker naar de Chiro deze zondag en ga de strijd aan met al je vriendjes!! Tot dan boykes!!!!

Zondag 13 oktober 2019: overlevingstocht in amazonewoud Coolhembos

Jullie leiding heeft in de straten van Kalfort horen fluisteren dat het Coolhembos vol zou zitten met gevaarlijke wezens zoals sabeltandtijgers, beren, wolven en misschien zelfs een dinosaurus! Omdat jullie twee weken geleden stuk voor stuk gedoopt zijn tot stoere speelclub hebben wij beslist dat wij eens een kijkje gaan nemen in dit prachtig stukje natuur om te zien wat er nu van deze verhalen allemaal waar is. Probeer met zoveel mogelijk aanwezig te zijn want hoe meer sterke speelclubs we hebben, hoe makkelijker het is om al deze roofdieren te pakken te krijgen!

Zondag 20 oktober 2019: het grote ruimtespel

Een grote hobby van jullie leidertjes is sterren kijken. Onze grote droom is dan ook om ooit eens een raket te bouwen en zelf naar de ruimte te vliegen om alles eens van dichterbij te bekijken. Spijt genoeg, kunnen we dit niet alleen en daarom hebben wij jullie hulp nodig! Op de Chiro gaan we eerst op zoek naar allerlei materialen om onze raket te bouwen om daarna met zen allen naar één of andere planeet te reizen en misschien zelf intergalactische voetbal te spelen met aliens! Heb je altijd al eens op de maan willen lopen en of gewoon willen rondzweven in de ruimte? Dan is deze zondag HET moment van jouw leven! Komt dat zien, komt dat zien!

Zondag 27 oktober 2018: laddercompetitie

Vandaag wordt het dispuut omtrent sterkste, stoerste, slimste en snelste speelclub voor eens en altijd opgelost. Jullie nemen het op deze dag namelijk op tegen jullie medespeelclubbertjes om uit te maken wie vanboven aan de ladder eindigt. Denk je beter te kunnen voetballen dan jouw maatje? Of ben je er zeker van dat je de beste bent in touwtrekken van heel de groep? Vandaag is de dag om jou te bewijzen in deze titanenstrijd. Kom zeker allemaal af naar de Chiro om die titel van ‘strafste speelclub’ mee naar huis te proberen nemen! CU on Sunday boyzzzzz!

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.