Speelclubs

Mei – Juni

Joo Yellow Army,
Dag gele jongens,
Ik kan het bijna niet geloven maar met pijn in het hart moet ik jullie melden dat dit het laatste boekje van het jaar is…oooooooooooh!! Ik weet het, de verslagenheid is bij jullie ongetwijfeld enorm! Maar desalniettemin gaan we er deze maand nog eens een goeie lap op geven. Spijtig genoeg zullen jullie ons bijna een volledige maand moeten missen want de examens staan weer voor de deur. Om toch af te sluiten met een positieve noot: Na deze maand staat het megacoole kamp op het menu! Als dat geen goed nieuws is hé!!

Zondag 5 mei 2019: Capture the flag
We trekken weer eens naar het speelbos jongens! Jullie weten wat dat betekend? Vandaag gaan we aan de slag met blaaspijp en klei, zo nemen we het met 2 teams tegen elkaar op om elkaans kamp binnen te dringen. Welk team is strategisch het sterkst? Wie is de beste shooter? Op deze vragen krijgen jullie vandaag allemaal een antwoord!

Zondag 12 mei 2019: Schotse dag
Deze zondag gaan we als schot door het leven. Dit betekend, leven,eten,slapen en spelen zoals het echte schotste volk dat deed! Denk maar aan de befaamde sport firlejeppen. Voor diegene die dit niet kennen, dit houdt in dat je met hulp van een lange stok over een beek moet geraken. Dit is slechts één voorbeeld, wie weten leren jullie vandaag wel doedelzak spelen?? Kom het allemaal ontdekken deze zondag!!! Tot dan!

Zondag 19 mei 2019: boenkentocht
We moeten, rennen, springen, vallen, opstaan en weer doorgaan!!!!! Dat zullen wij vandaag ook moeten doen. We gaan we alleen maar rechtendoor er zal echter niets ons tegenhouden. We zullen waarschijnlijk grote obstakels tegenkomen, Maar wij zullen laten zien dat die gevreesde speelclubs van Kalfort niet tegenhoud!!!! We gaan laten zien dat we ons geen zorgen maken om ons vuil te maken. Niet te vergeten kom naar de chiro met slechte kledij dat vuil mag worden en natuurlijk ook douchegerief, propere kleren (chiro kledij).

Zondag 26 mei 2019: Waterspelletjes
Op deze dag komt er 1 van jullie coolste leiders terug, maar wie is het???? Vandaag gaan jullie geen seconde droog zijn. Jullie mogen je coolste zwembroek aandoen, want we gaan water ballonnen gooien, buikschuiven, diepzeeduiken enzoverder. Als jullie deze spectaculaire zondag niet willen missen moet je zeker komen. Tot dan!!!!

Zondag 2 juni 2019: Binnen de minuut
Vandaag een heel simpel concept, namelijk zoveel mogelijk dingen/weetjes/raadsels/truckjes op te lossen in één minuut tijd. De leiders hebben al tal van opdrachten getest en goedgekeurd. Diegene die vandaag het meeste van deze opdrachten kan voltooien, is de grote winnaar van deze dag. Zijn jullie klaar om de test te ondergaan? Wij alvast wel!!

Zondag 9 juni 2019: Het grote voetbalspel
Omdat de meesten onder jullie allemaal zo’n grote voetbalfanaten zijn, kunnen wij eigenlijk niet anders dan een groot voetbalspel in elkaar te steken, toch? Vandaag gaan we bekijken en belissen wie er nu de beste voetballer is. Ik heb eens gebeld met Eden Hazard en die heeft mij het één en ander uitgelegd over het voetbal. Samen hebben we dan de zotste proeven samengesteld. Diegene die deze proeven makkelijk kan doorstaan, mag zich tot de voetbalgod van de speelclubs kronen.

Zondag 16 juni 2019: hawai dag
We gaan vandaag met een kokosnoot aan het meeste chille zwembad van de Chiro liggen (namelijk ons eigen zwembad) 😉 . Er staat veel op het programma vandaag! Denk maar aan cocktails maken voor de knappe strandmeisjes, de zotste beachvolleybal match spelen, een lekker kleurtje op doen en nog zoveel meer! Wij verwachten dat jullie deze dag als een echte hawaiiaan verkleed komen.

Zondag 23 juni 2019: Dag door aspiranten
Spijtig genoeg kunnen wij er vandaag niet bij zijn, omdat wij beginnen met onze examens, maar wij hebben voor zeer goede vervanging gezorgd. Vandaag gaan de aspiranten proberen te laten zien dat zij even leuke leiders zijn als ons. Jullie mogen je zoveel uitleven op hun, wij gaan jullie pas terug zien eind juni.

Zondag 30 juni 2019: Barbecue
Omdat dit de laatste chiro zondag is gaan we er een speciale dag van maken. Vandaag gaan we lekker gezellig met zen allen genieten van een overheerlijke barbecue! Deze dag staat volledig in het teken van vriendschap, samen leuke herinneringen boven halen van doorheen het jaar. Want gezellig samen zijn met goede vrienden, daar draait het leven toch om, niet? GELIEVE VANDAAG ALLEMAAL 6 EURO MEE TE NEMEN VOOR HET ETEN!!

Jullie 3 kapoenen
Moefie aka Mathias Milans
BOEF aka Dries Servaes
Piet aka Pieter Florus