Aspiranten

September – Oktober

Yuuuuu Luieriken, nu da de kermis voorbij is kunnen we ons voorbereiden op het nieuwe jaar. Met zooo’n topduo als leiders gaat dat zeker goed lukken. Aan ambiance zal er dit jaar geen tekort zijn en anders maken we wel wat bij! Eten en drinken dat laten we wel leveren al gaan we natuurlijk ook wel nekeer of 2 of 3 of … zelf kokkerellen. Er is dus geen enkele reden om dit jaar niet af te zakken naar de chiro op zondag en we willen dan ook geire iedereen zien! Voor sommige zal dit hun laatste spurt zijn naar het leiderschap dus vergeet zeker niet om er nog met volle teugen van te genieten. Hieronder de programmatie van de 2 eerste maanden.

Zondag 8 september 2019: Overgang

Vandaag zullen jullie eindelijk te weten komen wie dat jullie nieuwe leiders zijn en wordt het chirojaar officieel gestart met de afscheid van de oudleiders. De rest van middag gaan we inkleden met een verscheidenheid aan chille spellekes om nog wat te bekomen van een zware kermisweek en om elkander al eens goed te leren kennen! Kom dus zeker langs als je wilt weten wie X en Y zijn, hihihi.

Zondag 15 september 2019: Helpen Pukema

Voor de andere groepen zal het deze middag startdag zijn op de chiroterreinen maar daar doen wij dit jaar uitzonderlijk niet aan mee. Wij gaan namelijk helpen op Pukema bij “Coté Jardin” waar we de tappen en doorgeef zullen moeten bemannen. Het exacte uur waarop we afspreken zal nog worden meegedeeld via postduif. Hou dus allemaal ale daken in het oog hé.

Zondag 22 september 2019: Fortloop + volksdans snoafbroek

Diegene die onze VB Jopie (zelf in te vullen)-zot een beetje kennen zullen ongetwijfeld al weten dat dieje kerel heel wat tijd in verschillende evenementen steekt zolang ze maar te maken hebben met lopen 😉. Daarom heeft hij aan ons gevraagd om de bevoorrading te verzorgen van de lopers tijdens de Fortloop. Eens hier de klus geklaard is gaan we ons vervoegen bij de overige groepen op de 1ste volksdans van chiro Ruisbroek om die benen nog eens los te smijten. Pro tip: soms kan een fles cava wonderen doen op deze gebeurtenissen.

Zondag 29 september 2019: Balsporten

Ewaaa, we gaan het jaar rustig opstarten door een bekke te spelen met ons ballen. Dat betekent niet alleen paalvoetbal maar ook andere balsporten zoals hockey, baseball en rugby …. Dus als je goesting hebt ,wat zeker wel het geval zal zijn, kunt ge best heel u lichaam insmeren want het zal zweten, uitdrogen en doorgaan worden. Daarna is het tijd voor jullie “eerste” Hemcool-spel (ik zeg altijd: samen uit samen thuis). Tot dan heee. Aspi’s

Zondag 6 oktober 2019: Het grootste licht

“This day is a light day.” (das engels voor deze dag is een licht dag). Iedereen kent hoogst waarschijnlijk het gelijknamige programma wel dus je zult wel weten wat deze dag zal inhouden. Verder ga ik er niet over zeveren dus zie dat je er bent.

Zondag 13 oktober 2019: Leden VS Burak

Vandaag mogen jullie het opnemen tegen een leider genaamd den Burak, Robbe, Pyromaan, Deurwaarder, Zak, … Ikzelf doe niet mee (wie gaat er anders voor van die nice opdrachtjes zorgen). Ik zal al vast een tipje geven van een mogelijke opdracht: maak het origineelste gedicht of rijmpje over iemand maar wie dit is zal nog wel meegegeven worden. Dit in combinatie van een tal van andere opdrachten zorgt weer voor een middag lachen en gibberen. Dus komt gewoon af want welk gaat ge anders doen op een zondagnamiddag!

Zondag 20 oktober 2019: PPOOODDD!!!!!

Aangezien sommige van jullie eind dit jaar leider worden moet je natuurlijk ingevet worden voor de zwaarste en plezantste tijd van je chiroleven. Ik zou zeggen smeert u maar al in (niet te veel want dan hebben welle geen werk meer ). Want welle winden geen doekskes rond nen doop zenne. VERGEET ZEKER GEEN REZERVE KLEREN EN DOUCHE GERIEF. Om af te sluiten nog even een wijze raad van Jeanke: geniet van je leven, optijd drinken anders raak je uitgedroogd. yuuuuu

Zondag 27 oktober 2019: Maffiaspel

Yassss! Het eerste inleefspel van dit jaar zal vandaag worden gespeeld. Hiervoor gaan we een luttele 90 jaar terug in de tijd wanneer de straten van Amerika overspoeld waren met de meest stijlvolle schurken uit de geschiedenis gewapend met een tommy-gun en een zakske coke. Het zou dan ook super zijn moest iedereen zijn zotste maffiakostuum aandoen om helemaal op te gaan in het spel, wie weet krijgt ge wel extra floes. Ciao

Jullie entertainers voor dit jaar,

Jeanke & Burak

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.