Aspiranten

Mei -Juni

Jupla het is weer zover: het chirojaar loopt op z’n einde. Dat is droevig nieuws maar wil wel zeggen dat de bivak dichterbij komt! We gaan ons deze laatste twee maanden nog eens goed amuseren! (behalve jullie favo-leider Bason, die gaat ‘crawlen in zijn skin’ hahahahhahaahahahhahahahhahahah

Zondag 5 mei 2019: Volleybaltornooi vijverbos
Vandaag is het weer zover. Eindelijk het volleybaltornooi van het Vijverbos. Ik en den Bastons willen dit jaar winnen aangezien dat we wel wat volleybal talent in onze groep hebben zitten. We hebben twee ploegen ingeschreven dus graag allen te komen! @Metes, Gijs of Siebe pakt is nen oefenvolleybal mee aub.

Zondag 12 mei 2019: volksdans branstttt
We trekken eropuit met de FIETS richting Branst, meteen ook een goede oefening voor onze oddysee binnen een kleine maand😊 het is volksdans en als het weer goed zit is er niets toffer dan dat natuurlijk 😊

Zondag 19 mei 2019: Gewone chirozondag MET een twist
We houden ons vandaag bezig met gewone spelen zoals: paalvoetbal, rugby, hockey, hangen, chillen, bazon admireren, flap uitlachen wanneer hij nog eens ‘broberen’ ipv ‘proberen’ zegt….maar terwijl we dat allemaal doen is er een GOTCHA-spel aan de gang….de winnaar van dat spel zal worden verrast op een bijzondere manier….(en natuurlijk punten krijgen voor het grote bastos-spel of course natuurlijk vanzelfsprekend)

Zondag 26 mei 2019: leiding geven
Aangezien jullie nog wel wat moeten oefenen om ook zo’n zeer goede leiders te zijn zoals wij dit zij en opvolging verzekerd moet zijn, geven jullie deze zondag alles om de leden een enthousiaste spelmiddag te voorzien. Meer info over de verdeling van de groepen en spelvoorstelling volgt zondag 5 mei!

Zondag 2 juni 2019: pijltje trek
Hopelijk is het vandaag goed weer dan kunnen we dit old-school spel in groot jolijt spelen! We verdelen ons dus in 2 teams waarvan 1 team eropuit trekt. De kunst is om onderweg grappige of moeilijke opdrachten mee te geven voor de achtervolgers alsook originele parcours te bedenken! We zien jullie dan!

Zondag 7 en 14 juni 2019: examen Chiro
Aangezien den tijd van het studeren weer is aangebroken zijn deze twee data voorzien als examen Chiro. Dit jaar gaat de Flap op vrijdagavond een vet ontspannend programma voorzien voor jullie in plaats van op zondagmiddag! Wie efkes genoeg heeft van dienen bureau en zijn boeken, komt maar af!

Zondag 23 juni 2019: examens zijn voorbij jeeeeej dikke feeest
Om het einde van de examens te vieren gaan Flap en zijn trouwe kompaan Bart Astons jullie vandaag eens goed in de watten leggen met een keiiitof spel!! cuuuu

Zondag 30 juni 2019: laatste zondag
Voor sommigen wel de laatste zondag als aspirantenlid of zelfs leider… ! Jaja tis de flap zijne laatste Girozondag. Dit gaan we vieren met ne goeien BBQ! Graag allemaal 2 of 3 stukken vlees zelf mee te nemen. De leiding zal de groenten, brood, patatten en colaatjes regelen.

See u boerkes!