UPDATE 3 – Coronavirus

De overheid heeft op 15 april beslist om de huidige maatregelen al zeker te verlengen tot en met zondag 3 mei. Dat wil dus zeggen dat alle Chirozon- en zaterdagen, contactmomenten tussen leiding, (meerdaagse) activiteiten, weekends, evenementen en cursussen tot en met 3 mei afgelast of uitgesteld moeten worden. Dit is géén vrijblijvend advies.

Daarbij worden massa-evenementen tot en met eind augustus verboden. Wat dat concreet betekent voor Chirofuiven en eetfestijnen is voorlopig nog onduidelijk. Hetzelfde advies (zie hieronder) blijft dus van kracht. Mede op vraag van de jeugdsector werd voorlopig nog geen uitspraak gedaan over de kampen. Ook hiervoor blijft ons advies hetzelfde.

Dit houdt in dat wij momenteel nog NIETS weten of het kamp en ons jaarlijks restaurant zal doorgaan. Volgende week vrijdag komt de Veiligheidsraad opnieuw bijeen en wordt hier hopelijk meer duidelijkheid over gegeven.

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.