">

Start van het nieuwe Chirojaar

Beste ouders en leden,

Volgende week 6 september is het weer tijd voor de Chiro, jeej!!

Wij hebben er alvast heel veel zin in, hopelijk jullie ook?

We moeten nog steeds rekening houden met de huidige coronamaatregelen. Concreet betekent dit dat we ons terug zullen opsplitsen in bubbels van maximaal 50 personen. Voor de eerste zondag hanteren we volgende bubbels:
– bubbel 1: sloebers, speelclubs en de rakkers
– Bubbel 2: toppers, kerels en de aspi’s
Deze kunnen later eventueel nog worden aangepast, maar hiermee zullen we de eerste zondag opstarten.
Leden die dit jaar veranderen van groep, vragen wij om meteen bij de juiste bubbel aan te sluiten. Bijvoorbeeld een rakker van vorig jaar die dit jaar topper wordt, gaat bij bubbel 2 staan en niet meer bij bubbel 1.

In de afbeeldingen hieronder kan u alle praktische zaken vinden omtrent de eerste Chirozondag(en).

Vriendjesdag

Op 13 september vindt onze startdag plaats op de chiroterreinen van Kalfort. We willen graag alle kindjes uitnodigen om een leuke namiddag te beleven. We sluiten de dag af met overheerlijke smoutebollen! Iedereen vanaf het eerste leerjaar is welkom. Breng zeker allemaal jullie vriendjes mee.

OPMERKING! De leden die er dit jaar pas bijkomen, vragen wij om nog 1 Chirozondag te wachten, tot 13 september. Dan pas is het startdag. Door de huidige coronamaatregelen is het makkelijker dat zij pas met de startdag instromen.

Bij verdere vragen of bezorgdheden kan je steeds contact opnemen met de leiding.

Bedankt voor jullie begrip en vertrouwen,
De leiding
Tot volgende week! 😄

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.