Programma 22 november

Beste Chirovrienden,


Goed nieuws! Volgende week 22 november zullen we de chiroactiviteiten weer opstarten voor de leden tot 12 jaar. Dit betekent dus dat de sloebers, speelclubs en rakkers zich van 14 uur tot 17 uur opnieuw kunnen uitleven op de Chiro! De leiding heeft er alvast heel veel zin in!


Door de onzekerheid die er nu heerst zullen we geen maandprogramma’s aanbieden, maar zal de leiding voor elke zondag communiceren wat er op het programma staat en wat uw zoon eventueel moet meebrengen! Dit zal steeds gebeuren via onze welgekende chiro site! https://chirokalfort.be/.


Graag herinneren wij er jullie nog eens aan dat wie ziek is of ziektesymptomen had in de drie dagen voor de activiteit niet mag deelnemen. Symptomen zijn hoesten, keelpijn, verstopte neus, koorts, diarree, verlies van geur en smaak, vermoeidheid, spierpijn en moeilijk
ademen. Zo houden we het veilig voor zowel onze leden als de leiding.


Korte samenvatting: Chiro voor sloebers, speelclubs en rakkers van 14u tot 17u vanaf
zondag 22 november. Gebruik de ingang langs het chiroheem zelf en niet diegene langs de voetbal.
Ouders zijn verplicht een mondmasker te dragen bij het afzetten van hun zoonlief.


Op deze manier proberen we een zondag zonder onnodig besmettingsgevaar te laten verlopen. Moesten er nog vragen zijn mag u deze steeds aan iemand van de leiding of onze VB voorleggen!


Desondanks alle tegenspoed hopen we er ook deze periode een fantastische
maand van te maken.

Veel Chirogroeten,
Jan Van Praet & Robbe Danckaers
AKA
Jakke & Burak

Ga naar het programma voor zondag 22 november!!!

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.