">

Pekesweekend 2022

Eindelijk! Na twee jaar zijn we er weer met ons wereldberoemde weekend! Klik hieronder op het evenement om meer te komen.

We starten het weekend goed met onze bierfeesten: een niet te missen feestje waar maar liefst 30+ verschillende biersoorten aanwezig zullen zijn. Wij bezorgen je je favoriete bier in leuke tent vol sfeer en muziek. Naast bier bieden we natuurlijk ook Cola, water en dergelijken aan zodat iedereen veilig thuisgeraakt.

Op zaterdag is het dan onze Pekesfuif waar je je benen eens goed kan losgooien.

VRIJDAG 08 APRIL: BIERFEESTEN

We starten het weekend goed met een niet te missen feestje waar maar liefst 30+ verschillende biersoorten aanwezig zullen zijn. Wij bezorgen je je favoriete bier in leuke tent vol sfeer en muziek. Vergeet zeker ook niet je kans te wagen op ons rad van fortuin!
Naast bier bieden we natuurlijk ook Cola, water en dergelijken aan zodat iedereen veilig thuisgeraakt 😉.

LINE UP:
Coming soon…

TICKETS:
Geen presale
ADK: 5 euro

ZATERDAG 09 APRIL: PEKESFUIF

De eerste echte tentfuif van Klein-Brabant in 2022 is een klassieker op de agenda van onze jeugd. Kom dan uw dansbenen losschudden samen met onze fluo-oranje Pekesmannen!

LINE-UP: Coming soon…

TICKETS

Geen presale dit jaar, alles wordt voorzien aan de deur x.

ADK: 6 euro voor 22:00 – 8 euro na 22:00.

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.