Kamp 2022

Beste ouders en leden

Nu de lente al een tijdje in het land is, de bloemetjes weer volop bloeien, de zon zich almaar vaker laat zien en je de bijtjes weer vrolijk hoort zoemen, begint dat jaarlijkse zomergevoel weer volop te kriebelen. Dat wilt zeggen dat het Chiro jaar er jammer genoeg weer bijna op zit. Maar ook dat ons kamp dichterbij komt!

Het is dit jaar toch iets anders dan andere jaren. Namelijk dat we dit jaar naar een bijna volledig tentenkamp gaan. Dat houdt in dat alle groepen in tenten zullen gaan slapen! En deze verandering doen we maar al te graag met onze leden. Op deze pagina kan je alle informatie vinden omtrent het kamp. Mochten er nog vragen zijn, twijfel dan niet om ons te contacteren!

Klik hier om het kampboekje te lezen

Wegwijzer


Om alles voor u wat overzichtelijk te houden, vindt u hieronder een wegwijzer doorheen pagina en welke stappen u kan volgen om uw zoon in te schrijven.

  1. Informatie over het kamp
  2. Informatie over aankomst en vertrek
  3. Uw zoon inschrijven
  4. Kampboekje en of fiscaalattest
  5. Telefoonnummers van de verantwoordelijken
  6. Documenten
  7. Dagverslagen

Inschrijven


!!!! U KAN INSCHRIJVEN TOT EN MET 21 JUNI !!!!

Net zoals de voorbije twee jaar, zullen onze inschrijvingen online laten doorgaan. Inschrijven is mogelijk op twee manieren:

  1. U kan online-inschrijven. Dit gebeurt door het invullen van een online-fomulier. Door op de onderstaande link te klikken, komt u terecht op het inschrijvingsformulier: http://chirokalfort.be/inschrijving-bivak-2021-2022/

  2. Indien u liever het formulier invult op papier, kan u het hier downloaden. Nadat u het formulier heeft ingevuld, kan u het ons terug bezorgen door het te mailen naar kamp@chirokalfort.be.

De kampprijs bedraagt net zoals vorig jaar 150 euro. Aangezien de kampplaatsen, het vervoer en de prijzen van het eten de laatste jaren stevig zijn gestegen, kunnen wij niet anders dan een prijs van 150 euro vragen. Hier bovenop vragen we om het zakgeld van de 4 jongste groepen (Sloebers t.e.m. Toppers) mee over te schrijven samen met de kampprijs. Het zakgeld voor hun bedraagt 10 euro wat de totaalprijs brengt op 160 euro. De kampprijs van 160 euro (Sloebers t.e.m. Toppers) en 150 euro (Kerels en Aspi’s) mag je overschrijven op rekeningnummer van Chirojongens Kalfort: BE16 7332 3230 0074. Gelieve dit te doen vóór 21 juni 2022.

OPGELET: De inschrijving is pas voltooid na het betalen van het kamp!

Kampplaats


In het prachtige jaar 2022 gaan we nog eens kijken wat Opoeteren allemaal te bieden heeft. De opmerkzame lezer heeft nu al opgemerkt dat we hier al enkele keren zijn geweest, maar niets is minder waar. Dit jaar hebben we gezorgd voor een ander kampplaats in Opoeteren die de vorige ver overstijgt.

Dit is de uitgelezen kampplaats voor een episch bivak. Het enige verschil met vorige jaren is dat alle groepen in tenten zullen slapen.

Adres: Roosterbergstraat 36b, 3680 Maaseik

No description available.

Aankomst en vertrek


Aankomst

Door de verandering naar een bijna volledig tentenkamp zullen we dit jaar niet als groep samen vertrekken en terugkeren. We zouden willen vragen om uw zoon af te zetten op 11 juli en terug te komen halen op 21 juli op de kampplaats.

We verwelkomen de Sloebers t.e.m. Toppers op 11 juli tussen 17u en 18u. Als het niet mogelijk is uw zoon op de afgesproken uren af te zetten, kan u altijd met ons contact opnemen. De Kerels en Aspiranten zullen op 9 juli al fietsend naar de kampplaats gaan.

De kerels en aspiranten kunnen op 8 juli hun valiezen binnenbrengen op de chiro. Jullie bagage gaat wel mee in de camion omdat materiaal uit dezelfde bubbel wel in contact mag komen met elkaar. Meer concrete info hieromtrent zal later ook nog volgen.

Vertrek

Op 21 juli mag u uw zoon komen ophalen tussen 9u30 en 10u30

De Toppers zullen ook een fiets moeten meenemen voor hun trektocht. Als u over een fietsenrek beschikt, willen we vragen om zo de fiets van uw zoon te vervoeren naar de kampplaats. Als dit niet mogelijk is, kan u de fiets op 8 juli binnenbrengen en zal deze meegaan met de camion. Dit geldt ook voor het ophalen van de Toppers t.e.m. de Aspi’s.

Maatregelen


We zijn eindelijk van de maatregelen af en hoeven ons niet aan te passen!

Telefoonnummers


Mocht u vragen hebben over wat dan ook, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Algemene vragen0474/45.51.82 (Willem Vansteyvoort)
0476/07.80.74 (Gijs Servaes)
0468/28.54.53 (Ward Vermeiren)
0498/97.59.55 (Robbe Danckaers)
Jongste groepen0474/45.51.82 (Willem Vansteyvoort)
Oudste groepen 0476/07.80.74 (Gijs Servaes)
Kookploeg0477/49.93.94 (Wouter Van Den Heuvel)

DocumentenDe meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.