">

Inschrijven Chirojaar 2020 – 2021

Beste ouders

Normaal gezien gaan we elk jaar op bezoek aan huis, maar de coronamaatregelen maken dit helaas onmogelijk. Daarom zijn we genoodzaakt uit te wijken naar online inschrijvingen. Het formulier kan je hier vinden:

https://forms.gle/Re5vebhRiJoWKGqa9

Als er nog vragen mochten zijn, kan je altijd een van de leiders contacteren. Voor contactgegevens verwijzen we je graag door naar onze leidingspagina: https://chirokalfort.be/leiding/. Natuurlijk kan je hen ook elke zondag aanspreken.

Het lidgeld voor één jaar bedraagt 25 euro. Hiermee wordt de verzekering tegen ongevallen en de aansluiting bij Chiro Nationaal betaald. Lidgeld voor de jongens kan overgeschreven worden op rekeningnummer BE16 7332 3230 0074. Gelieve in de mededeling de naam en de afdeling van uw zoon te vermelden.

Sinds het werkjaar 2015-2016 werken we met een nieuw dranksysteem voor de vier jongste groepen (Sloebers – Toppers). Zij betalen bovenop het inschrijvingsgeld een bedrag van 20 euro en toppers 40 euro. Hiermee kunnen zij een heel jaar drinken op de Chiro. Dit bedrag mag in het begin van het jaar samen met het lidgeld betaald worden.

!! De inschrijving is pas officieel wanneer het inschrijvingsgeld is betaald !!

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.