">

Chiromanneke November

Beste Chirovrienden

Het was u misschien zelf nauwelijks opgevallen na deze drukke maanden, maar het ondertussen al november. Dit wil zeggen dat september en oktober al voorbij gevlogen zijn! Nadat de leden hun nieuwe leiding hadden ontdekt, was het tijd voor de Startdag: smoutebollen eten en spelletjes spelen tussen alle groepen van de Chiro! Toen we zagen hoeveel nieuwe leden we dit jaar konden verwelkomen, konden we niet anders dan heel veel goesting hebben om er dit jaar weer in te vliegen. Met onze veelkoppige leidingsploeg gaan we er een spetterend jaar van maken! Een paar weken later konden we onze leden dan ook officieel inwijden in onze Chiro met onze traditionele doop.

Nu stillaan richting winter gaan en het frisser en sneller donker wordt, is het de ideale moment om samen met de hele Chiro nog eens te bezinnen met Christus Koning in de kerk, om dan ’s middags de jaarlijkse ‘kriekskes met ballekes’ te eten. Daarna gaan we nog een leuke activiteit doen en zullen de oudste groepen nog samen een film zien. Hoe dit praktisch allemaal in zijn werk zal gaan, zullen we zeker nog laten weten.

Naast Christus Koning zullen ook een aantal groepen op weekend gaan. Dit om het groepsgevoel te versterken en al een voorproefje te geven van het hoogtepunt van het jaar: het kamp! Lees zeker het weekendboekje om te kijken wat er allemaal op de planning staat en wat ze zeker moeten meenemen.

Als je vragen of opmerkingen hebt, je kan ons steeds vinden op www.chirokalfort.be.

Ga naar het boekje

Greets

Hoofdleiding Chiro Kalfort

De Forel en de Fosti

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.