">

Chiromanneke Februari 2020

Beste Chirovrienden,

Het lijkt alsof het chirojaar nog maar net is begonnen, maar de kalender liegt niet: we zijn immers al aan de maand februari beland. Een maand waarin koning winter zich nog volop laat gelden en dat tot grote spijt van de mensen die zondags het koude weer trotseren en naar onze chiro afzakken in hun, voor dit weer veel te kort chiroshortje. Aan al die beiren bij wie de chiroshort tijdens de winter niet vanonder in de kast beland is, zeg ik: goe bezig mannen, want dat hoort er namelijk bij.

De maand februari komt vlak achter de maand januari en dat is voor enkele leiders de meest gevreesde periode van het jaar, omdat deze maand de examens met bijhorende blok bevat. In deze weken was het voor enkele leiders onmogelijk om leiding te geven, maar dit werd door de andere leiding, die hun examens in december al hadden of al aan het werk zijn, goed opgevangen. Op deze manier had elke groep dan ook minstens 1 vertrouwde leider.

In februari zullen de leiders ook volop bezig zijn met het in elkaar boksen van de weekends die te wachten staan in maart. Meer informatie hierover volgt zeker nog. Hopelijk zijn de leden even warm als ons om op weekend te gaan want dit is immers dé uitgelezen kans om de groepssfeer te versterken en je voor te bereiden op het kamp in juli.

Ook zullen de jongste groepen (sloebers t.e.m. toppers) deze maand een zondag leiding krijgen van onze aspiranten. Zo kunnen zij al eens vooruitdenken aan de toffe periode die hun binnenkort te wachten staat. We wensen hen dan ook vanuit de leidingsploeg veel succes en kijken al uit naar de dag dat deze jongens hun talenten iedere zondag mogen boven halen!

We kijken alvast uit naar jullie massale opkomst!

Jan & Robbe,

Hoofdleiding Chirojongens Kalfort

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.