Chiromanneke December – Januari

Beste leden, ouders en andere chirosympathisanten,

We zijn ondertussen al december, dat wil zeggen dat we al drie maanden ver gevorderd zijn in het Chirojaar! De afgelopen maanden zijn reeds voorbij gevlogen met onze zalige leden, toffe programma’s en voor enkele groepen al een Chiroweekend! Eind november zijn we met ons allen naar de mis gegaan tijdens Christus Koning om daarna samen traditionele ‘krikskes met ballekes’ te eten. Om al die ballekes er terug af te krijgen zijn we daarna gaan springen, de jongsten in een springkastelenpark, de oudsten konden zich uitleven in het trampolinepark.

In december is het niet alleen kouder en donkerder buiten, maar ook warmer en lichter binnen dankzij de feestdagen. 5 december komt de Sint dan ook langs op de Chiro, de week erna is het weer de laatste zondag van dit jaar :’( Daarna beginnen veel leiders aan de gevreesde ‘blok’. Ook in januari zullen jullie het woordje ‘vervangleiding’ zullen staan, zodat we deze zomer zonder zorgen op kamp kunnen gaan en onze kermis organiseren.

Zoals jullie al in de media vernomen zullen hebben, steekt de oude bekende, u raadt het waarschijnlijk al, covid weer de kop op. Hierdoor is het voor iedereen boven de 10 jaar verplicht om een mondmasker te dragen binnen. Voorlopig zijn er nog geen extra maatregelen bovenop diegenen die gelden in de maatschappij voor de jeugdbewegingen. Als dit moest veranderen, houden we jullie zeker op de hoogte.

Wij wensen jullie prettige feestdagen en klinken op jullie gezondheid!

Groetjes,

De leiding van de hoofd

De Vis aka Siebe

De Fosti aka Jelle

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.