">

Chirokamp 2021 – 2022

Gegroet beste Chirovrienden,

Nu de lente al een tijdje in het land is, de bloemetjes weer volop bloeien, de zon zich almaar vaker laat zien en je de bijtjes weer vrolijk hoort zoemen, begint dat jaarlijkse zomergevoel weer volop te kriebelen. Nu het kamp nog maar een maand van ons weg is, kan ons jaarlijks kampboekske niet ontbreken ter voorbereiding van deze top 10-daagse. Net als alle voorgaande jaren zit ons boekje ook dit jaar tjokvol met toffe weetjes, de beste humor en niet te vergeten de meest waardevolle informatie. Het kamp is nu echt in zicht!

Het kamp is naar jaarlijkse gewoonte de afsluiter/knallende apotheose van een spetterend Chirojaar. Dit voor zowel leiders als leden. Je beleeft niet alleen tien dagen dolle pret met de eigen groep; onze jaarlijkse tiendaagse biedt je ook een uitgelezen kans om de leden en leiders van andere groepen beter te leren kennen. Door de verschillende gezamenlijke activiteiten die op het programma zullen staan kan dat natuurlijk ook niet anders.

Wij, als kampleiders, zijn dan ook al enkele maanden Opoeteren om alles goed voor te bereiden voor tien dagen amusement in Opoeteren. Want het is dan ook iets anders dat we gewend zijn: iedereen zal dit jaar in een tent slapen! Ook alle andere leiders zijn volop in de weer met het bedenken van de leukste spelen en activiteiten. Maar uiteindelijk valt of staat het bivak met de leden want “Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!”. Wij zijn er alvast klaar voor. We hopen dat dit ook voor jullie geldt!

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 11 juli!

De kampleiding,

Klik hier om naar onze kampwebsite te gaan voor meer informatie en de inschrijvingen!

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.