Toppers

Mei – Juni

Zondag 5 mei GEEN chiro
juu zoals jullie weten zijn we op weekend geweest en gaat deze zondag geen chiro meer zijn want de leiders hebben jullie al 3 dagen moeten bezig houden ik vind dat de leiders ook eens rust verdienen 😉 daardoor GEEN chiro ik herhaal GEEN chiro tot volgende week.

Zondag 12 mei dansvolk chiro branst
juu de menne nu we uitgerust zijn van ons super ledeweekend (klein kamp) is het weer tijd voor de polonaise want we gaan namelijk jaja je hebt het goed gelezen volksdansen in branst we gaan die beentjes eens lekker los schudden en slowen met de maskes en natuurlijk conecties leggen met iedereen dus kom zeker want het wordt een dag om niet te vergeten (PS breng een extra centje mee voor eventueel iet te eten of drinken) tot dan.

Zondag 19 mei legerdag
mannen vandaag gaan we echt trainen zoals onze redders van ons heilig landje dat vroeger gedaan hebben dat wil zeggen deftig marcheren omdat er nu niet veel ritme inzit als we opstap gaan zwaargewichten kunnen tillen om die spieren te trainen en de moeilijkste stormbanen af te leggen maar ook de nieuwste technieken oefenen en zware schietoefeningen dus kom zeker. verkleed is zeker een pluspunt anders ga je te snel opvallen in de zware strijd.

Zondag 26 mei het wimmeke spel
deze dag is nog een groot verassing moment aar ben je nieuwsgierig dan heb je geen keuze en moet je afkomen of je nu wilt of niet zie dat je er bent en u dag zal goed gevuld zijn en we gaan ook nog eens zelf koken wat da zullen we de week ervoor bespreken maar breng dus zeker een extra centje mee de firma dankt u.

Zondag 2 juni: het grote jeanke’s inleefspel
juu omdat het de eerste zondag van de laatstemaand van het chirojaar. is gaan we nog is iets doen dat we nog niet veel gedaan hebben namelijk…(je kan zelf ook de titel lezen he 😉 ). Dus veel ga ik nog niet uiteggen maar als je deze dag komt ga je het hoogst waarschijnlijk weten tegen 14:30 wat deze dag zal inhouden. Ben je nieuwsgierig en wil je weten waar dit over gaat dan moet je zeker komen. mss al en klein tipje het wordt een vet spel dus wat we gaan doen nene jullie gaan gewoon komen voor een onvergetelijke dag. (editor’s note: ik sta in voor de kwaliteitscontrole van deze maandboekjes, maar de vorige zin valt helaas niet te redden zonder de inhoud ervan drastisch te veranderen. Mijn excuses daarvoor.)

Zondag 9 juni: Meme Games
De grote meme-games gaan beginnen, vandaag gaan er memes gecreëerd worden en gesloopt. We hadden al vernomen dat vele van jullie wel een portie goede memes kennen. Dat zal jullie een groot voordeel opleveren. Voor diegene die nog niet de nodige voorkennis hebben dit is geen probleem. Zolang jullie een creatieve geest hebben kunnen jullie misschien ook nog winnen. Moesten jullie een extra inspanning willen doen om jullie kennis op te krikken, dan kunnen jullie altijd volgende pagina’s op reddit is afgaan : /r/dankmemes , /r/memes ,/r/funny ,/r/gifs , /r/watchpeopledieinside , r/me_irl en /r/pewdiepiesubmissions .

Zondag 16 juni: World creators
Vandaag mogen jullie afkomen met jullie meest verwoestende gedachten en loslaten op dit spel. Jullie zijn namelijk vandaag de dictators van jullie eigen imperium. Met dit imperium zullen jullie de andere proberen te verwoesten en of als slaven op hun knieën te brengen. Alles waar je kan aan denken, is vandaag immers toegelaten (buiten enkele grondregels waar jullie je weg wel omheen vinden😉 ).

Zondag 23 juni: hawaidag
Vandaag gaan we eens goed actief zijn en voetballen, baseballen, klimmen, diepzeeduiken, enzovoort zodat we onze conditie in topvorm houden. Nee just a joke we gaan chillen in een zwembad met een cocktail en lekkere hapkes want het is namelijk hawaiidag. VERKLEEDKLEREN IN THEMA IS VERPLICHT!

Zondag 30 juni: BBQ
Om dit chirojaar in schoonheid te eindigen hadden wij het fantastische plan om eens lekker te dineren. We gaan namelijk barbecueën, dit gaat een dag worden om nooit te vergeten voor de rest van je leven. We gaan ons vlees den beste cuisson geven waarvan Peter Goossens zelfs verbaasd zal van zijn. Dit wordt dus duidelijk een dag dat we het redelijk passief gaan houden, dus niet veel voetbal ! Wij zullen voor den bbq, het vlees, de kolen en heel den santenboetiek. 😉 Wij vragen voor deze dag een vergoeding van ongeveer €7 per persoon. Hopelijk tot dan met zeer veel honger ;).

ulle top trio
jef AKA den Automan
daan AKA en IT’er
yens AKA den electricien