Toppers

September – Oktober

Jooooooo skankos, t’is weer den tijd van het jaar, het nieuwe Chiro jaar staat voor de deur! Het kamp zat er weer boenk op!! Na een anderhalve maand droog te staan begint het eindelijk terug. De dromen over de Chiro worden realiteit en de nachtmerries over saaie zondagen zullen verdwijnen. Voor de nieuwe toppers onder ons enkele dingen dat je moet weten, namelijk dat het een uur langer chiro gaat zijn ‘JOEPIEEEEE’ (19:00) en dat je een beetje cash gaat moeten fixen bij de mamie en de papie voor op de Chiro te gaan eten.

Zondag 8 september 2019: overgang

Vandaag is het een super mega speciale dag want jullie gaan eindelijk te weten komen wie jullie nieuwe leiders gaan worden, SPANNEND!!! Dat is den Danio, die de meeste van jullie al kennen, hij heeft ook al een jaar “ervaring” als leider. Daarnaast heb je nog de Popol die jullie kennen van twee jaar geleden op kamp toen hij leiding heeft gegeven aan jullie. En niet te vergeten, wat soms wel gebeurt, de Spit die jullie kennen als de luidruchtige van de hoop.

Zondag 15 september 2019: startdag

Mannekes dit is den dag da ge u nieuwe vriendjes kunt meenemen, zodat ze de Chiro sfeer kunnen opsnuiven. We hopen dat jullie zoveel mogelijk maten meepakken zodat ze de Chiro kunnen aansterken. Er zullen smoutebollen op jullie wachten en veel leuke activiteiten. Zelfs een deadride!! Kort samengevat: de tofste startdag van alle Chiro’s uit Klein-Brabant en omstreken.

Zondag 22 september 2019: Teambuilding

Today it is the day da we onze teamgeest gaan versterken en dat jullie elkaar beter gaan leren kennen. Jullie zullen elkaar moeten leren vertrouwen zodat we er sowiso een graaf jaar kunnen van maken. Op het einde van de dag zullen jullie mekkaars sterken en zwakke punten kennen en daar positieve op inspelen.

Zondag 29 september 2019: Doop

Jaja, de jaarlijkse inlijving van de nieuwe groep gaat vandaag gebeuren. We hopen dus ook dat jullie allemaal aanwezig gaan zijn voor deze zeer plechtige doop ceremonie. Het kan bij deze inlijving wel eens gebeuren dat je zo een heel klein beetje vuil word 😉, dus zeker niet vergeten mee te nemen : douchgrief om jullie propere lijfjes te wassen, kleren die vuil mogen worden voor na de doop en propere kleren voor tijdens de doop.

Zondag 6 oktober 2019: Tomorrowland liezele edtie + lokaal pimpen

Jongens vandaag ist de grootste boit van heel belgie (maar dan wel de liezele editie). Breng zeker je best dansmoves mee voor den dans battle tegen de spit. Ook extra geld kan altijd handig zijn voor de inkom en extra drankjes. Omdat iedereen kapot zou zijn van een hele dag hun benen te laten rondzwieren gaan we ook vandaag ons lokaal stylllllleeen dus moest ge nog wa grave: posters, meubilair, versiering, huis dieren, lama’s , beamers, hangmatten, tv’s,.

Zondag 13 oktober 2019: Roage spelen

Xeno nu ist de moment om te bewijzen dat ge de ruigste zijd van de toppers. Ook de andere kunnen tonen dat ze echte beren zijn en zelfs graver zijn als den Danio. Vergeet dus jullie bennen niet in te smeren en jullie baart te laten staan want het zal er ruig aan toe gaan. Het zullen spelen zijn met een extra factor waarvoor je zeker moet insmeren.

Zondag 20 oktober 2019: Kampbouwen

Vandaag gaan we bob de bouwer en george van de jungle is een deftig lesje leren in goeie kampenbouwen. We gaan niet op vuil scouts vlak leren sjorren maar gewoon onze vindingrijke geest hun werk laten doen. Hiermee tonen dat we ook aan dat we een deftig kamp kunnen bouwen zonder te sjorren aan die vuile buren van ons .

Zondag 27 oktober 2019: Legerdag

Als leiders hebben we opgemerkt dat jullie discipline flink verbeterd kan worden. Daar gaan we vandaag verandering in brengen. Om van jullie echte mannen te maken, gaan we jullie drillen en die conditie is wat verbeteren. Hou jullie al maar vast en breng zeker legerkleren mee. Kruipen over de grond en uw longen uit u lijf lopen, geen basic training als een ander. Jullie spieren zullen het nog tot volgende week voelen.

Seeee youuuuuuu theeeeear, Liefste boyyyyyykaaaaaaaas

Xoxo

Danio aka de mooiste

Popol aka fitnesboy

Spit aka zaaag

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.