TOPPERS

HOME

December - Januari

Jooo boys , de koudere maanden zijn in het land maar dat is geen reden om de chiro te skippen welle gaan gewoon wa chille indoor programma’s doen. En met dat de examens voor de deur staan gaan we 2 dagen examen chiro doen see you there!!!

Zondag 2 december 2018: gamenamiddag:
Jo mannen welle hebbe al veel van elle mooi fortnite dansjes gezien , maar nu moet gelle ni enkel elle kennis toonen maar ook elle lang getrainde skills. Vergeet zeker dus niet jullie hipste consoles mee te neemen . Want anders gaan de Jeanque en den Danio u gewoon kapotmaken in FIFA en Call of Duty;

Zondag 9 december 2018 examenchiro:
Welle hadden vernomen dat jullie (buiten jij Stan) kleine toetsjes moesten maken en dat jullie hierdoor niet een volledige dag konden komen naar de Chiro. Daarom begint de Chiro vandaag pas om 17:00 uur zodat jullie ijverig kunnen verder studeren.

Zondag 16 december 2018: examenchiro:
Jullie zijn waarschijnlijk nog steeds ijverig aan het leren en daarom gaan we nog eens een kortere zondagje doen. Een goed excuus om nog eens van achter jullie boeken te komen en gewoon effe alle energie van een week er uit te schreeuwen op de Chiro.

Zondag 23 december 2018: geen chiro:
Joepie!!! Eindelijk het is vakantie, dat werd ook wel tijd he (: nu kunnen jullie 2 weken uitrusten van al dat studeren en van de examens. Dit wil wel zeggen dat het deze zondag geen Chiro is. Niet getreurd, jullie superleiders zijn er na de vakantie terug. uitgerust en klaar om er terug een lap op te geven!!!!!! Zondag 30 december 2018: geen chiro:

Zondag 6 januari 2019 pijltje trek :
In dit leuk wel bekende spelletje worden jullie opgesplitst in 2 groepen en mogen jullie om de beurt elkaar rondleiden in Kalfort. De eerste groep trekt simpelweg pijltjes die de 2 zal moeten volgen in combinatie met opdrachten onderweg , maar kloot elkaar niet te neig want nadien wisselen de rollen.

Zondag 13 januari 2019 boefdag:
Eet maar zeker geen middageten want we gaan een gezellig en goed winter buffetje maken vandaag. We zullen geen frieten of pizza bestellen dus extra centjes hoeft niet (: een snijplank en een mes kan wel handig zijn.

Zondag 20 januari 2019: inleefspel
jowkensss we gaan vandaag het grote fc de kampioenen spel spelen. Vergeet geen verkleedgerief mee te brengen in het thema van de kampioenen. Komen is de boodschap!

Zondag 27 januari 2019: actieve spelen:
Juu de menne, Nu dat het winter is geworden gaan we niet zoals de aspiranten in ons lokaal een film gaan zien😉 maar we gaan uitmaken wie van de topper's een echte voetbal ster is hoe dat we dit gaan doen blijft een verassing maar ik weet nu al zeker dat er veel jong talent tussen zit vergeet jullie dus niet op te warmen voor deze zondag (gaan lopen en sporten) want het word een zeer sportieve dag.

greetz van ulle top trio van trainers
Jeanke aka pep Guardiola
Danio aka jose Mourinho
Wimmeke

November

Dag TOPPERS!!!!!

Het is alweer een nieuwe maand waar we ons weer vuil gaan maken en goe gaan ravotten, zullen we WEERAL laten zien dat de toppers de roagste mannen zijn van Chiro Kalfort. maar hoe gaan we dat dan doen leider??????? Awel jullie leiders hebben weer een aantal topprogramma’s voorzien. Voor meer uitleg ↓↓↓↓↓ (:

zondag 4 november 2018: luien dag
Joo te actieve manne, vandaag gaan we nen helen dag niet actief zijn! Welke opdrachten da we gaan doen, das nog de verassing van de dag. Ik vraag het heel lief: ga de zaterdag maar heel laat slapen dat jullie niet te actief zijn deze zondag. Voor de rest zou ik zeggen, bereid jullie voor op de non-actiefsten dag (stan deze dag is speciaal voor u ).

Zondag 11 november 2018: Geen Chiro
Vandaag zal het weer vervelendag zijn want we geven geen Chiro omdat het wapenstilstand is. Wij verwachten de voltallige groep volgende week voor weer een bangelijk programma. See you!

Zondag 18 november 2018: boenkentocht
Ooooh we gaan ons toch niet weer vuil maken he? Het antwoord is JA WE GAAN ONS HEEL VUIL MAKEN! We gaan de fauna en flora van Kalfort en omstreken verkennen en gaan gewoon recht door alles wat we tegen komen, ook al moeten we door een huis bunkeren. Neem reservekleren mee!

Zondag 25 november 2018: Christus koning
Juu tis terug die dag van het jaar he boyyyyzzz, naar de kerk gaan, krieken me ballen fretten, zwemmen in Beveren en afsluiten met ne bangelijke film gelijk elk jaar. Inderdaad het is weer Christus koning, vergeet dus zeker geen ZWEMKLEDIJ MEE TE NEMEN! Vandaag zullen we ook vroeger afgesproken op de Chiro maar het uur zal nog gecommuniceerd worden.

Groetjes en likjes,
Servaes AKA Serveus
Danio AKA Stanio
Jeanke AKA kabeltrekker van den alpha TI

September - oktober

Joooo brakkaboooooyzzzz

Allemaal bekomen van het geweldig kamp? Het is te hopen van wel want we vliegen er weer in (patat). Zeg jullie vakantiechicks maar gedag want welle zulle daar van het jaar geen tijd meer voor hebben want we gaan weer zotte streken uithalen! welle kijken alvast uit naar de zondagen en dat zal uiteraard ook wederzijds zijn mag ik hopen.

zondag 9 september 2018 Overgang
Rarara wie zedde goa! Da is de vraag voor vandaag. Jullie zullen vandaag te weten komen met welk team ge een gans jaar ongetwijfeld veel plezier zult beleven. Welle gaan een graaf jaar te gemoe da gaan we vandaag is tonen en er al direct en dikken lap opgeven om het jaar in te zetten.

Zondag 16 September 2018: Startdag
Heeeey daar toppertjes jullie nieuwe leiding heeft al de eerste opdracht voor jullie, Pakt heel jullie hardcorecrew mee naar de coolste chiro van heel klein brabant en omstreken ( hoe meer zielen hoe meer vreugde ) waar we goe smoutenbollen gaan vreten en het moelijkste doolhof van België gaan oplossen.

Zondag 23 September 2018: Weirkendag
Jooo mannen welle zijn echte werkmannen en (teamleider van de BVBA chiro Kalfort en hardste werkmens van heel de chiro jeanke) gaan elle is tonen hoe gelle echt moet werken dus haalt allemaal elle helm van de zolder en elle werkgrief want Welle gaan ons lokaal ne keer serieus tunen. Vergeet zeker geen supercoole highteck spullen mee te nemen. SEEEEEEEE YYYYYOOOOOUUUU TTTTHHHEEEERRRRREEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Zondag 30 September 2018 agrarisch voertuig trekken:
VROEM VROEM VROEM RONK RONK RONK Jaja vandaag gaan we eens gelek echte boeren zien naar het toppunt van mannelijkheid. We gaan naar het BK trekkertrek te melselebeveren. Gelieve jullie traktor van onders het stof te halen zodat we niet uit de traktor vallen. Vergeet dus zeker geen EXTRA GELD EN BOERENKLEDIJ mee te nemen.

Zondag 7 Oktober 2018: escale sur l’escalade
Manne ons frans is misschien ni zo goed maar we gaan vandaag dus ladder competitie doen en ge moet geen schrik hebben want ge ga u franse skills gade ni moeten bovenhalen maar wel wa ander schoon kunsjes gade goe mogen afshowen in battels tegen mekaar om omter hoogst te geraken op den befaamde ladder.

Zondag 14 oktober 2018: Big fortnite spel
Ja ja ja mannen welle gaan vandaag elle lang getrainde skills is testen van de meestergame fortnite maar welle gaan da natuurlijk ni spelen als jeanetten op ne ps4 of pc maar gellek echte mannen gaan we daar wel een beetje vuil bij worden dus breng zeker slechte kleren mee die weg mogen want er gaat veel gekild worden in real life me alle gevolgen voor dien.

Zondag 21 oktober 2018: Dorpspel
Welle gaan vandaag de hoods van kalfort is goe onveilig maken en goe rond cruizen met de vloke’s en zien hoe goed elle basis kennis is van het wel befaamde gehucht kalfort waar welle allemaal trots op zijn. Wel opgepast want in de songs van de kalfort massiv waarschuwt men wel voor drive-by en da ge ne keer kunt worden neergestoken in die gevaarlijke hoods. Dus mannen vergeet zeker elle fiets niet want tevoet gaade da hier sowieso verliezen.

Zondag 28 oktober 2018: De mol
Waarschijnlijk hebt gelle wel al is gekeken naar één van de meest bekeken programma’s van Vlaanderen op vier de mol. Omdat da zo een graaf programma was dachten wij da natuurlijk ook is na te spelen . Dus kunt gelle vanaf dan niemand van elle groep vertrouwen en niemand u want vanaf 2 uur op zondag 28 Oktober kan iedereen de mol zijn en u proberen nekken of heb jij misschien het geluk en nek jij gewoon iedereen omda ge zelf de mol bent.