SPEELCLUB

HOME

September - oktober

EINDELIJK!!!!!!! Na het kamp hebben wij zo lang moeten wachten om jullie terug te zien! Na het kamp konden we al niet wachten om terug Chiro te geven op zondag en zeker na zo een leuke kermis! Natuurlijk zijn wij niet jullie leiders van vorig jaar! Vandaag zijn jullie te weten gekomen wie we zijn! Wij hebben natuurlijk heel wat leuke spelletjes voor jullie in petto! Ik weet niet hoe het is met jullie maar wij hebben er al goesting in!

Zondag 9 september 2018: Overgang
Vandaag is het weer zover, den overgang! Dit wil zeggen dat we afscheid zullen moeten nemen van bepaalde leiders maar niet getreurd, er komen natuurlijk ook nieuwe leidertjes bij. Tevens zullen jullie vandaag ontdekken wie jullie nieuwe leiders zullen zijn voor dit jaar! Wij hebben er alvast ongelofelijk veel zin in!

Zondag 16 september: Startdag
Het Chirojaar is vanaf nu officieel gestart! Deze zondag is het de bedoeling dat jullie zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes meebrengen naar de Chiro! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd natuurlijk 😉 Vandaag zullen er allerlei postjes zijn zoals: Springkasteel, deadride, paardrijden, …Heel veel redenen om dus zeker te komen!!

Zondag 23 september 2018: Leden Verus Leiding
Vandaag mogen jullie laten zien dat jullie beter, sterker en slimmer zijn als de leiding. Jullie zullen je leiding het vuur aan de schenen moeten leggen tijdens aartsmoeilijke opdrachten. Het zal zeer moeilijk worden om ons te verslagen jullie hebben sterke en slimme leiding.

Zondag 30 september 2018: doop
Vandaag gaan we jullie testen of jullie het wel waard zijn om speelclub te zijn. Jullie gaan moeten laten zien dat jullie voor niks aan de kant gaan. Als jullie vandaag kunnen laten zien dat jullie het waard, dan mogen jullie je vanaf dan een echte speelclub noemen. Breng zeker propere kledij mee, want ze gaan vuil worden.

Zondag 7 oktober 2018: chinesen tienkamp
Neen, vandaag moeten jullie je niet verkleden als chinezen, maar jullie gaan wel moeten laten zien dat je de tienkamp beter kan als hun. Jullie gaan opdrachten doen om punten te verdienen en dan deze tienkamp te winnen.

Zondag 14 oktober 2018: boerenspel
Jowww boys, vandaag mogen jullie je tractor-rijskillsss boven halen. Jullie gaan je moeten inleven als echte boeren. Jullie gaan de velden moeten omploegen, de koeien eten geven en de groenten en fruit telen. We gaan aan de hand van opdrachten bekijken wie de grootste boeren zijn van kalfort.

Zondag 21 oktober 2018: siamese tweeling
Siamese tweeling? Wat is dat nu weer? Awel wij zullen het kort voor jullie uitleggen! Siamese tweelingen zijn 2 personen die aan elkaars lichaam vastgebonden zitten. En hierbij opdrachten moeten vervullen. Willen jullie meer informatie over deze activiteit? Zorg dan dat je zeker komt! Want dit is een activiteit die je zeker niet wilt missen!

Zondag 28 oktober 2018: Verovering van het speelbos
Hey Speelbos, Het grootte speelbos, Het bos waar we allemaal zo graag naartoe gaan! Om met zijn allen door de bomen en de bossen te sluipen en kruipen maar dat is nu toch niet alles! De leiding heeft vernomen dat het bos is overgenomen door gemene schurken. En dat we niet meer in het bos mogen ☹. Maar de leiding heeft hier een plannetje voor! Wij gaan gewoon het bos terug veroveren! Wij gaan die slechteriken laten zien dat met chiro kalfort niet te spotten is! Maar natuurlijk hebben wij iedereen nodig van jullie want dit kunnen wij natuurlijk niet alleen!

Zo gele bende Dit zijn de programma’s voor September – Oktober Dit mede mogelijk gemaakt door:
Dries aka Butcher
Mathias aka Moefie
Pieter aka Piet