SPEELCLUB

HOME

December - Januari

Joo Yellow Army, Nu het volgende boekje hier dan eindelijk is duiken we de winter in! December en januari de meest koude maanden van het jaar! Maar dit betekent natuurlijk niet de stomste! Eerst komt sinterklaas en nog niet lang hierna zitten we al bij de oma onder de kerstboom pakjes open te doen! En dan is nieuwjaar nog niet eens begonnen met al jullie Nieuwjaarsbrieven. Natuurlijk zullen er ook zondagen zijn dat jullie bij ons leuke spelletjes kunnen komen spelen! Hier onder staat er wat we allemaal voor jullie in peto hebben deze 2 maanden! Plezier gegarandeerd!

Zondag 2 december 2018: Boefdag
BOEFDAG, Misschien zijn er wel enkele onder jullie die deze dag al zeker in hun agenda hebben aangeduid. Vandaag gaan we namelijk koken, maar niet zomaar koken! Wij gaan jullie eens goed verwennen! Alles wordt voorzien: voorgerechten, hoofdgerechten, desserts,... Den Butcher aka Dries Servaes zal vandaag is laten zien hoe ge een goei stukske vlees klaarmaakt! PS: Gelieve 5 euro mee te nemen. Kans is klein dat ze honger zullen hebben na de Chiro.

Zondag 9 december 2018: Sinterklaas
Hij komt, hij komt, de lieve goede sint! Het is weer 6 december gepasseerd, dus dat wilt zeggen dat de sint nog eens nen tussenstop komt maken op de Chiro alvorens hij terug richting Spanje gaat. Dit is ook de perfecte moment om eens te kijken of de speelclubs zich tot nu toe al hebben gedragen en of dit wel echt brave Chiro mannen zijn! Ziezo het beloofd weer een spetterende zondag te worden! Tot dan!

Zondag 16 december 2018: Game namiddag
Vandaag gaan we is zien wie van jullie den beste gamer is. Het is dus de bedoeling om zoveel mogelijk van jullie Playstations, gameboys, Nintendo 's, laptops, iPad en dergelijke mee te nemen naar de Chiro (moesten jullie dit niet hebben is het geen probleem maar het zou zeer handig zijn! ) . Zo kan iedereen zijn skills laten zien in verschillende games! Ik ben eens benieuwd wie leider Pieter kan verslagen in Fornite ;)

Zondag 23 december 2018: Geen Chiro
Omdat Kerstmis al heel dicht in de buurt komt zal het vandaag geen Chiro zijn... dit omdat jullie leiding naar familie zal gaan en zelf heel veel moeten doen net zoals jullie Maar wees niet getreurd spoedig zullen wij terug zijn met de beste spelletjes

Zondag 30 december 2018: Geen Chiro
Met pijn in het hart moeten wij jullie zeggen dat het vandaag geen Chiro is. Maar niet getreurd want volgend jaar zijn we er al terug! Volgende week dus ;) Wij wensen jullie alvast een spetterend jaar toe!

Zondag 6 januari 2019: Vervang leiding Deel1:
Ja jongens het is Januari en dit betekent dat jullie leiders eens de boeken boven moeten halen en moeten studeren voor school! Maar niet getreurd wij hebben de prefecte vervangleiding voor jullie gevonden die in onze plaats met jullie spelletjes willen spelen! Wat zij van plan zijn weten we niet maar ben zeker dat dit iets speciaal zal zijn!

Zondag 13 januari 2019: Vervang leiding Deel2:
Jullie leiders zitten volop in de examens! Studeren is gedaan en enkel nog examens af te leggen! Maar opdat we het zo druk hebben kunnen we er vandaag ook niet bij zijn en zal er terug vervangleiding voor jullie klaar staan deze zondag! En wat ik te horen heb gekregen is dat dit een dag wordt zoals geen ander! Hopelijk zijn jullie ook van de partij

Zondag 20 januari 2019: Vervang leiding Deel3:
weeral vervangleiding?!?!? Ja jongens nog eventjes en jullie leiders zijn er vanaf! Wij vinden het ook jammer dat we er niet bij kunnen zijn! Wij zouden ook liever op de Chiro staan dan achter onze bureau maar dat betekent niet dat jullie moeten thuis blijven! De leiders die voor jullie zullen klaar staan zijn wel op de chiro! En zijn aan het wachten op jullie! Veel plezier he yellow army!

Zondag 27 januari 2019: Vervang leiding Deel4:
Boys!!! Jullie leiders hebben bijna gedaan met het studeren!! Hopelijk zijn onze punten allemaal zo goed als die van jullie! En wij staan te popelen om terug op zondag met jullie te ravotten! Vandaag zal het de laatste dag vervangleiding zijn! Dus dat wil zeggen dat wij volgende week terug zijn! JOEPIE!!! Natuurlijk net zoals de vorige weken zijn er weer super toffe leiders die met jullie spelletjes willen spelen!

Veel groetjes jullie toffe leiders
Piet aka Pieter Florus
Butcher aka Dries Servaes

November

Joo speelclubbers,

Weer een nieuwe maand dit betekent dat het kamp al een heel klein beetje dichter bij komt!  Nadat jullie vorige maand gedoopt werden tot echte speelclubs Zijn wij klaar om met een voltallige groep echte Speelclubs weer spetterende activiteiten te kunnen doen. Wij hopen dat jullie even veel goesting hebben in deze maand als wij!!!

Zondag 4 november 2018: geen Chiro wegens Halloweentocht
Aangezien we deze zaterdag een ongelofelijk super mega grave Halloweentocht hebben gehad, geven wij deze zondag geen Chiro. Alle info over deze Halloweentocht kunnen jullie vinden in de brief dat uw zoon normaal gekregen heeft en zo niet, laat dan alstublieft zo snel mogelijk iets weten, zodat wij u kunnen helpen.

Zondag 11 november 2018: geen Chiro wegens wapenstilstand
Vandaag leggen we allemaal onze wapens neer dus hierdoor kunnen we vandaag spijtig genoeg geen leiding geven. Maar niet getreurd wij zien jullie graag volgende week terug!

Zondag 18 november 2018: levende stratego
Na twee weken geen Chiro gehad te hebben op zondag kunnen jullie je vandaag weer volledig uitleven! Vandaag gaan wij levende stratego spelen. Dit gaan wij niet gewoon op de Chiro doen, maar op een super geheime locatie. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig zodat we er alweer een spetterende zondag van kunnen maken.

Zondag 25 november 2018: Christus Koning
Iedereen weet wat er ons vandaag te wachten staat. We beginnen zoals gewoonlijk met naar de kerk te gaan om daarna heerlijke kriekskes met ballekes te gaan eten op de chiro. Na deze heerlijke maaltijd doen we nog een gezamelijke activiteit met heel de chiro. Deze zondag begint niet om 14h00 maar wel een beetje vroeger. Het exacte uur en wat we gaan doen krijgen jullie nog via een brief. We zullen normaal gezien tegen 17 uur terug zijn in Kalfort.

Zo gele bende Dit zijn de programma’s voor November. Dit mede mogelijk gemaakt door:
Dries aka Butcher, BOEF
Pieter aka Piet
Mathias aka Moefie

September - oktober

EINDELIJK!!!!!!! Na het kamp hebben wij zo lang moeten wachten om jullie terug te zien! Na het kamp konden we al niet wachten om terug Chiro te geven op zondag en zeker na zo een leuke kermis! Natuurlijk zijn wij niet jullie leiders van vorig jaar! Vandaag zijn jullie te weten gekomen wie we zijn! Wij hebben natuurlijk heel wat leuke spelletjes voor jullie in petto! Ik weet niet hoe het is met jullie maar wij hebben er al goesting in!

Zondag 9 september 2018: Overgang
Vandaag is het weer zover, den overgang! Dit wil zeggen dat we afscheid zullen moeten nemen van bepaalde leiders maar niet getreurd, er komen natuurlijk ook nieuwe leidertjes bij. Tevens zullen jullie vandaag ontdekken wie jullie nieuwe leiders zullen zijn voor dit jaar! Wij hebben er alvast ongelofelijk veel zin in!

Zondag 16 september: Startdag
Het Chirojaar is vanaf nu officieel gestart! Deze zondag is het de bedoeling dat jullie zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes meebrengen naar de Chiro! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd natuurlijk 😉 Vandaag zullen er allerlei postjes zijn zoals: Springkasteel, deadride, paardrijden, …Heel veel redenen om dus zeker te komen!!

Zondag 23 september 2018: Leden Verus Leiding
Vandaag mogen jullie laten zien dat jullie beter, sterker en slimmer zijn als de leiding. Jullie zullen je leiding het vuur aan de schenen moeten leggen tijdens aartsmoeilijke opdrachten. Het zal zeer moeilijk worden om ons te verslagen jullie hebben sterke en slimme leiding.

Zondag 30 september 2018: doop
Vandaag gaan we jullie testen of jullie het wel waard zijn om speelclub te zijn. Jullie gaan moeten laten zien dat jullie voor niks aan de kant gaan. Als jullie vandaag kunnen laten zien dat jullie het waard, dan mogen jullie je vanaf dan een echte speelclub noemen. Breng zeker propere kledij mee, want ze gaan vuil worden.

Zondag 7 oktober 2018: chinesen tienkamp
Neen, vandaag moeten jullie je niet verkleden als chinezen, maar jullie gaan wel moeten laten zien dat je de tienkamp beter kan als hun. Jullie gaan opdrachten doen om punten te verdienen en dan deze tienkamp te winnen.

Zondag 14 oktober 2018: boerenspel
Jowww boys, vandaag mogen jullie je tractor-rijskillsss boven halen. Jullie gaan je moeten inleven als echte boeren. Jullie gaan de velden moeten omploegen, de koeien eten geven en de groenten en fruit telen. We gaan aan de hand van opdrachten bekijken wie de grootste boeren zijn van kalfort.

Zondag 21 oktober 2018: siamese tweeling
Siamese tweeling? Wat is dat nu weer? Awel wij zullen het kort voor jullie uitleggen! Siamese tweelingen zijn 2 personen die aan elkaars lichaam vastgebonden zitten. En hierbij opdrachten moeten vervullen. Willen jullie meer informatie over deze activiteit? Zorg dan dat je zeker komt! Want dit is een activiteit die je zeker niet wilt missen!

Zondag 28 oktober 2018: Verovering van het speelbos
Hey Speelbos, Het grootte speelbos, Het bos waar we allemaal zo graag naartoe gaan! Om met zijn allen door de bomen en de bossen te sluipen en kruipen maar dat is nu toch niet alles! De leiding heeft vernomen dat het bos is overgenomen door gemene schurken. En dat we niet meer in het bos mogen ☹. Maar de leiding heeft hier een plannetje voor! Wij gaan gewoon het bos terug veroveren! Wij gaan die slechteriken laten zien dat met chiro kalfort niet te spotten is! Maar natuurlijk hebben wij iedereen nodig van jullie want dit kunnen wij natuurlijk niet alleen!

Zo gele bende Dit zijn de programma’s voor September – Oktober Dit mede mogelijk gemaakt door:
Dries aka Butcher
Mathias aka Moefie
Pieter aka Piet