Sloebers

September- oktober

Joo kleine manne! Voor de mannen dat vorig jaar al sloebers waren: welkom terug. En voor de nieuwelingen van harte welkom op de beste Chiro ter wereld. Vaos, Pirre en Wimpie hebben er zin in om er een topjaar van te maken! In september en oktober gaan we al zotte dingen doen die jullie nooit zullen vergeten. In dit boekje kan je het programma vinden van september en oktober. We hebben alleen nog maar één boodschap voor jullie: probeer dus elke zondag met zoveel mogelijk en met veel energie naar de Chiro te komen zodat al onze zondagen nog plezanter worden. We zien jullie snel!

Zondag 8 september 2019: overgang

Vandaag weten we wie jullie leidertjes zijn. We hopen dat jullie tevreden met ons zijn want het gaat een ooooo zoooo leuk jaar worden! Wij gaan alleszins ons best doen om van dit jaar een megaplezant jaar te maken.

Zondag 15 september 2019: startdag

Vandaag krijgen jullie één opdracht van ons: neem zoveel mogelijk vriendjes mee naar de Chiro. Er zullen vandaag kei koele activiteiten zijn en er zal zelfs een verrassing zijn als jullie goed meedoen. Tot dan kleine vrienden!

Zondag 22 september 2019: alles met een bal

Voetbal, basketbal, volleybal, baseball, hockey, rugby… We doen het allemaal! We improviseren erop los vandaag en we bedenken de zotste balsporten die jullie nog nooit eerder hebben gespeeld. Hopelijk hebben jullie even veel balgevoel als jullie leidertjes want het geluk zit niet in het spel deze keer. Tot dan!

Zondag 29 september 2019: leden vs leiders

Eindelijk komen we erachter wie de sterkste is… zijn het de leden of zijn het toch maar de leiders die al voor hevigere vuren gestaan hebben 😉. We gaan het allemaal zien en geloven want hoe meer leden deze zondag hoe groter de kans dat de leden winnen, hé. Dus komen is de boodschap, winnen is bijzaak 😉.

Zondag 6 oktober 2019: kamp bouwen

Wie heeft er al eens allemaal een kamp gebouwd? Hopelijk iedereen want vandaag is het de bedoeling dat jullie als groep een zo groot, mooi, origineel mogelijk kamp gaan bouwen in het prachtige chirobos. Dus haal jullie bouwtechnieken, ingenieuze creaties of zelfs architecturale bouwkennis maar naar boven.

Zondag 13 oktober 2019: doop

Jaaaaaaaaa!!! Den doop is in zicht. Jullie worden vandaag omgedoopt tot ware Sloebers. Hier laten jullie werkelijk zien dat jullie echte mannen zijn en tegen een stootje kunnen. Durf jij het aan en weet je zeker dat er een echte sloeber in jou schuilt? Kom dan zeker! Opgelet! Gelieve reserve kledij mee te nemen die ze alvorens de doop dragen, ook douchegrief zou handig zijn.

Zondag 20 oktober 2019: omgekeerde dag

Vandaag gaan we alles is omgekeerd doen se. Gewoon, omdat het kan wa denkte gelle goe idee? Ik denk van wel he. Dus wat houd dit eigenlijk allemaal in , eigenlijk is het ni moeilijk we beginnen met onze kleren achterstevoren aan te doen en daarna alle spelen die we maar kunnen bedenken te spelen maar natuurlijk alles achteruit we zullen dus beginnen met een winnaar en eindigen met een hele groep.

Zondag 27 oktober 2019: wie is de sterkste sloeber?

Alle manne, tis weer de laatste zondag van de maand en wat staat er op het programma jaja wie is de sterkste sloeber. Wa wilt da nu eigenlijk zeggen ? awel vandaag doen we alles zower verstandelijk als puur op brute kracht we gaan alles zo lang of zo snel mogelijk uitvoeren. Het zal gaan van een rekensom oplossen tot om ter langst aan een basketbalring hangen. Awel ik peis da da weer nen geslaagde zondag zal worre dus ik zie jullie dan he !!!

Groetjes van jullie troetelberen, Vaos, Pirre en Wimpy

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.