KERELS

HOME

September - oktober

Juu, Mannen van de basofiele kleuring!!! (blauw dus)* HET IS GEBEURDDDDD Jullie nieuwe leiders voor dit bang-e-lij-ke jaar zijn gekend! Nadat we vandaag enkele kenninsmakingsspelletjes hebben gespeeld om elkaar wat beter te leren kennen** kunnen we weeral uitkijken naar wat voor een fantastische, ongelooflijke, niet te vatten, desastreuze, maar toch steeds zeer weloverwogen en altijd vanuit een volwassen perspectief opgebouwde*** maar toch ook wel belachelijk grave spelen die wij voor jullie dit jaar in petto hebben! Het zal er weer boenk op zijn! ****. Als jullie deze toch wel heel moeilijk inleiding***** hebben kunnen lezen, haast u dan vlug naar de onderkant van deze bladzijde om u al goed voor te bereiden op wat er de komende maanden u te wachten staat! * https://nl.wikipedia.org/wiki/Basofiel ** hihi,ahnee wacht da moeten wij niet doen want ik denk dat de overgrote meerderheid van de groep wel weet wat voor een adonissen jullie leiders wel niet zijn en dat wij, jullie leiders, wel een idee kunnen vormen over wat er zich allemaal in de nieuwe kerelsgroep van 2018-2019 bevindt, nietwaar? ☺ *** aan ouders die dit boekje lezen: nu kan u er zeker van zijn dat uw kleine spruit veilig is bij ons ;) ****(hopelijk)net zoals mijn herexamens die ik nu een beetje aan het verwaarlozen ben om dit boekje voor jullie te schrijven. ***** met al die sterretjes enzo, ge kent het wel

Zondag 9 september 2018: overgang
De overgang, toch wel 1 van de hoogdagen van het Chiro-gebeuren. Sommige kleine kindjes die het kerkplein verlaten en naar het begijnhof/schuttershof gaan(gericht aan allen die in SJABI zitten) mogen naar een nieuwe groep en andere schuiven een jaartje door. Wij hopen dat jullie klaar zijn om er dit Chirojaar weer iets gigantisch van te maken want wij zijn het alvast van plan!

Zondag 16 september 2018: startdag
Nu dat jullie kerels zijn en de Chiro toch geen plaats meer is die wereldvreemd voor jullie lijkt, weten jullie dat je op de startdag heel uw (al dan niet grote) vriendenkring mag meenemen naar het chiroheem om u te amuseren. Er zullen weer tal van leuke activiteiten voorzien worden om jullie te entertainen en uiteraard zijn er ook weer smoutebollen aanwezig! *joepieeeeeeee* reden te meer om deze zondag af te zakken naar de chiro! CU

Zondag 23 september 2018: boenkentocht
Ik zal maar ineens to the point komen en een beetje ad rem zijn: om met de deur in huis te vallen dit Chirojaar gaan we dus boenken. Vergeet dus zeker geen slechte kleren aan te doen en uw chirokleren/handdoek/shampoo mee te doen in een zakje om achteraf te douchen…. Tot dan!

Zondag 30 september 2018: volksdans Liezele
Vandaag gaan we dansen, dansen en nog eens dansen op toch wel 1 van de grotere volksdansen in ons mondaine Klein-Brabant. Een grote volksdans betekent uiteraard ook veel diversiteit in vrouwelijk schoon wat we vandaag uiteraard een beetje gaan verkennen he boyz ;). Natuurlijk is 3 uur aan 1 stuk dansen een beetje saai en daarom zullen wij met een paar zeer leuke en creatieve opdrachten voor de dag komen om deze wondermooie dag NOG plezanter te maken! Vergeet ook zeker niet om een klein beetje extra geld mee te nemen om u plaatselijk eventueel te laten verleiden door een kleine degustatie en een fiets om niet helemaal tot in Liezele te moeten lopen. Tot dan!

Zondag 7 oktober 2018: doop
Ik hoor de zuchten en de smeekbeden al aankomen, maar zoals elk jaar gaan we er weer een plezante, smerige, rare, ongemakkelijke en onsmakelijke doop van maken. Hiervoor hebben we natuurlijk vuile kleren nodig en wat douche gerief. Natuurlijk ook propere kleren voor erna en wat wilskracht om het te overleven. Ik denk dat iedereen het concept wel begrijpt en hoe meer man dat er nu op den doop is, hoe minder hard den doop zal zijn op kamp. Ik ga er verder geen woorden meer aan vuil maken, want ik denk dat jullie vandaag al vuil genoeg zullen worden. :)

Zondag 14 oktober 2018: Inleefspel omtrent vrouwen van lichte zeden
Dames en heren, ziehier met trots gepresenteerd: HET EERSTE INLEEFSPEL VAN HET CHIROJAAR 2018-2019 KERELS EDITIOOOONNN We beloven dat dit eerste exemplaar een knaller van formaat zal zijn met heel veel goede mopjes enal. Net zoals bij ieder inleefspel is het een must dat ge verkleed naar de Chiro komt en als ge niet weet wat vrouwen van lichte zeden zijn moet ge da maar eens aan de papa vragen*. Maar veel belangrijker als dat is da ge zeker en vast aanwezig bent! CU op zondag! *wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele lappen rond uw oren xoxo

Zondag 21 oktober 2018: roage spelen
Vandaag gaan we eens kijken wie de roagste van de leden is, want we weten dat ze toch niet kunnen winnen van de leiding. We zullen dus vandaag de meest mannelijke proeven en sporten doen die ons in het laatste half uur voor de Chiro zijn binnen geschoten om aan te duiden wie niet alleen de sterkste, maar ook de zotste en meest meedogenloze Kerel is. Voor de mensen die niet sterk zijn, wees slim of gewoon heeeeeel zot. Sportschoenen mag, maar bottine zijn beter... Mogen de beste winnen.

Zondag 28 oktober 2018: RANDOM MANNEN IN EEN BOS DIE VECHTEN OM TE OVERLEVEN MET PVC BUIZEN, KLEI EN ANDERE VOORWERPEN DIE DE EIGENSCHAP HEBBEN OM POTENTIËLE MOORDWAPENS TE ZIJN
Ik denk dat ik hier niet al te veel meer aan moet toevoegen. En voor de simpele zieltjes die het raadsel nog niet hebben kunnen oplossen: reden te meer om vandaag naar de Chiro te komen om erachter te komen!

Groetjes van jullie gouden triumviraat:
Gaius Julius Vaos aka de man die alles kan lassen
Crassus maximus Janssens aka de man die alles in vraag kan stellen
Brutus Vespasianus Bleuke aka de man die alles in 2de zit mag overdoen (haha mopje, maar toch bijna)