KAMP

HOME

Waar? 
Dit jaar gaan we op kamp naar Opoeteren. De drie jongste groepen zullen dit jaar binnen slapen, voor de drie oudste groepen hebben we tenten voorzien.


Wanneer? 
Zoals ieder jaar zullen we ook dit jaar op kamp gaan van 11 juli tot en met 21 juli. De Kerels en Aspiranten zullen samen met de fiets vertrekken op 10 juli, zodat zij alles al kunnen klaarzetten. De vier jongste groepen vertrekken ’s middags op 11 juli. Op 21 juli keren alle groepen terug richting Kalfort.


Kampprijs 
De kampprijs bedraagt dit jaar 150 euro. Meer informatie over het kamp zal je in ons kampboekske vinden, dat we in de maand mei aan u zullen overhandigen.


Inschrijven 
De leiders van de twee jongste groepen zullen op bezoek komen met het inschrijvingspapier en ze zullen de nodige informatie over het kamp verschaffen. Voor de 4 oudste groepen vragen wij aan de ouders om het inschrijvingspapier in te vullen en bij de leiders in te dienen. Het kampgeld bedraagt 150 euro en kan overgeschreven worden op rekeningnummer BE16 7332 3230 0074 ten laatse voor 7 juli!. Gelieve in de mededeling de naam en de afdeling van uw zoon te vermelden. Het inschrijvingspapier voor het kamp vindt u hieronder.

Belangrijke documenten:

Inschrijvingsformulier kamp

Kampboekje

Fiscaal attest (voor belastingaangifte 2017)


Kampverantwoordelijken 
De personen die het kamp dit jaar gaan organiseren zijn:

  • Toon Cools
  • Robbe Danckaers
  • Jan Van Praet

Als u vragen of opmerkingen heeft over het kamp, kan u altijd bij deze mensen terecht!

Ziehier onze KAMPWEBSITE voor foto's en dagverslagen!

 

Promofilmpje 2017: