KAMP

HOME

Waar? 
Dit jaar gaan we op kamp naar Westouter. De drie jongste groepen zullen dit jaar binnen slapen, voor de drie oudste groepen hebben we tenten voorzien.


Wanneer? 
Zoals ieder jaar zullen we ook dit jaar op kamp gaan van 11 juli tot en met 21 juli. De Kerels en Aspiranten zullen samen met de fiets vertrekken op 10 juli, zodat zij alles al kunnen klaarzetten. De vier jongste groepen vertrekken ’s middags op 11 juli. Op 21 juli keren alle groepen terug richting Kalfort.


Kampprijs 
De kampprijs bedraagt dit jaar 150 euro. Meer informatie over het kamp zal je in ons kampboekske vinden, dat we tijdens de kampavond aan u zullen overhandigen.


Inschrijven 
Inschrijven kan op de kampavond. Indien u hier niet op aanwezig kan zijn, mag u het inschrijvingsformulier afgeven aan de leiders van uw zoon of aan de kampleiding. Het kampgeld bedraagt 150 euro en kan overgeschreven worden op rekeningnummer BE16 7332 3230 0074 ten laatse voor 7 juli!. Gelieve in de mededeling de naam en de afdeling van uw zoon te vermelden. Het inschrijvingspapier voor het kamp vindt u hieronder.

Belangrijke documenten:

Inschrijvingsformulier kamp

Kampboekje

Fiscaal attest (voor belastingaangifte 2018)


Kampverantwoordelijken 
De personen die het kamp dit jaar gaan organiseren zijn:

  • Toon Cools
  • Robbe Danckaers
  • Jan Van Praet

Als u vragen of opmerkingen heeft over het kamp, kan u altijd bij deze mensen terecht!

Ziehier onze KAMPWEBSITE voor foto's en dagverslagen!

 

Promofilmpje 2018: