Chiromanneke november 2019

Beste Chirovrienden,

We zijn ondertussen al twee maanden ver in het nieuwe Chirojaar en we kunnen zeggen dat we niet hebben stilgestaan. Zo vond er op de tweede zondag van september de overgang plaats waar we afscheid namen van een aantal leiders maar waar we dan weer nieuwe leiders mochten verwelkomen. Zo loopt er op dit moment een 17-koppige leidingsploeg rond in Chiro Kalfort. Tijdens deze zondag gingen ook enkele leden over naar een nieuwe groep.

De daaropvolgende zondag vond dan weer onze startdag plaats waar we veel nieuwe gezichten hebben mogen verwelkomen. De leden konden zich gedurende deze dag amuseren op tal van activiteiten waaronder een springkasteel en doolhof.

Tijdens de maand oktober hebben de aspiranten hun eerste weekend georganiseerd en trokken ze naar Chiro Bobo te Dendermonde. Hier hebben ze zich vooral kostelijk geamuseerd met tal van spelletjes en zijn ze met heel de groep een plonsje gaan maken in het plaatselijke zwembad.

Komende maand staat er weer een topactiviteit op het programma, nl. Christus Koning. Deze zondag staat volledig in het teken van de Chiro en dat vieren we graag met al onze leiding en leden, jongens en meisjes tezamen. Zo zal er in de voormiddag en kleine viering plaatsvinden in de kerk van Kalfort. Traditiegetrouw eten we ’s middags ballekes met kriekskes, gevolgd door een gezamenlijke activiteit met heel de Chiro. Als kers op de taart wordt deze dag afgesloten met een film voor de drie oudste groepen.

Verdere uitleg over het praktische verloop van Christus Koning zal worden meegedeeld via een brief die uw zoon zal meekrijgen of via de website.

Het nieuwe chiromanneke kan hier vinden.

Veel Chirogroeten,

Jan Van Praet & Robbe Danckaers

AKA

Jakke & Burak

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.