">

Chiromanneke December – Januari 2019

Beste Chirovrienden,

Nu ook de maand november met weer vier fantastische zondagen er aan moest geloven, naderen we stilaan de eindejaarsperiode. De dagen worden korter en het weer alsmaar kouder. Wat voor uw zoon waarschijnlijk een leuke vakantie wordt, is voor velen onder de leiding een nachtmerrie. “Den blok” komt namelijk gevaarlijk dichtbij. Voor een paar is dit dan ook de eerste examenperiode in het hoger onderwijs, al zijn er toch ook al leiders met wat meer ervaring achter hun naam. Het kan dus best zijn dat u enkele leiders niet zult zien wanneer u uw zoon komt brengen. Veel succes dus aan allen die eindeloze cursussen moeten blokken! Voor de leden uiteraard veel plezier in de kerstvakantie en veel cadeautjes gewenst met Kerstmis en Nieuwjaar.

Vooraleer we december en januari definitief induiken, toch nog een kleine samenvatting van de maand november. Wie november zegt, zegt op Chirogebied eigenlijk Christus Koning. Deze dag kan toch wel beschouwd worden als een mijlpaal in ons Chirojaar. Het belooft wederom een geweldige editie te worden met in de voormiddag een misviering om ’s middags gezellig met zen allen aan tafel te zitten om overheerlijke ‘ballekes met kriekskes’ te verorberen speciaal bereid door onze geliefde kookouders. Bedankt hiervoor! In de namiddag gaan we schaatsen en ’s avonds sluiten we voor de oudste leden de dag nog af met een film! Het perfecte recept voor een geweldige dag me dunkt!

Op zondag 29 december zal er geen Chiro gegeven worden. De meeste onder jullie zullen deze zondag gezellig onder familie of vrienden vertoeven net als de leiders. Een groot deel van de leiders zit deze dagen ook met hun neus in de boeken of zijn bezig met Nieuwjaar voor te bereiden. Zoals elk jaar zullen wij dit samen vieren met de meisjesleiding en Aspiranten in onze Chirolokalen. Sfeer verzekerd dus!

Zit u met opmerkingen of vragen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij zullen in de mate van het mogelijke een oplossing trachten te vinden voor uw probleem. Dan rest ons enkel dit nog: vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar gewenst voor alle Chirosympathisanten vanwege onze voltallige leidingsploeg! Wij zijn alvast klaar om de barkoude maand december en januari te trotseren!

Warme groetjes van de hoofdleiding, Jan Van Praet en Robbe Danckaers

De meisjes
Door op onderstaande link te klikken, komt u automatisch op de site van onze allerleukste buren terecht: de Chiromeisjes van Kalfort.