ASPIRANTEN

HOME

September - oktober

Juu Skano’s!

Ik hoop dat jullie al wat bekomen zijn van weer (hopelijk) ne zotte KK. Het is vrijdag 24/08 terwijl ik dit boekje aan het schrijven ben waardoor ik natuurlijk nog niet weet of het ne zotte kermis gaat zijn. Ondertussen weten jullie de leidingsverdeling alwel he. En wat vinde er van? De flapmans den 3de keer en mister keuning skano aka bastosssss. Wij hopen er dit jaar een vet jaar van te maken! Normaliter moet dit met den bastos zijn literaire kennis (hier ben je later niet veel mee) en de Flap zijn technische vakkennis (hier ben je later wel veel mee) wel lukken. (noot van de redactie(toevallig bestaat die uit 1 lid en het is niet de flap): ju ik zen den bastos) See u on elke Sunday skano’s!

Zondag 9 september 2018: overgang
Om het Chirojaar in te zetten starten we zoals gebruikelijk met den overgang. Op deze dag weten jullie dus de nieuwe leidingsverdeling. Ik vrees ervoor dat jullie tegen deze zondag al wel de verdeling zullen weten. De leiding is er namelijk niet zo goed in om dingen te verzwijgen.

Zondag 16 septemberi 2018: startdag en ………
Dit bovenstaande raadseltje verklapt wat we na de startdag zullen doen. Voor de startdag zelf moeten jullie eigenlijk maar één ding doen. Er voor zorgen dat jullie vrienden ook in de Chiro komen. Vorig jaar is het jullie gelukt om de Ruben erin te krijgen. Dit zal misschien wel wat te maken hebben met de affaires van Esther en den Dentel ma bon.

Zondag 23 september 2018: fortloopke doen
We zullen die lopende en hijgende lijven eens gaan voorzien in slappe fruitsapkes, lauw water en heerlijke, bruingevlekte bananen, dat zal ze leren. Hopelijk is Dina Tersago ook weer van de partij bij de prijsuitreiking. Naar het schijnt is die goe in het koppelen van boeren aan vrouwen en dat zou wel eens van pas kunnen komen in de Spit z’n geval. Ju

Zondag 30 september 2018: volksdans Liezele
Wat valt er nog te introduceren? Zon, cola’s, die legertent waar de tap staat die altijd veel te laag….de volksdans in Liezele is gewoonweg een monument. Ale ik heb er eigenlijk geen woorden voor en ik zou er dan ook niet te veel woorden aan willen vuilmaken want dan blijf je om den duur maar lezen en lezen en lezen en lezen en lezen en lezen en lezen en lezen en lezen en lezen en lezen en lezen en lezen en lezen en lezen en dan besef je dat dit eigenlijk gewoon bladvulling is hahahahh KOM AF BRO FAKKABROEDER

Zondag 7 oktober 2018: boenkentocht
Eens goed boenken dat kan al eens deugddoen. En nu het nieuwe stadspark open is moeten we dat zeker gaan verkennen he boyz! Het zal vettig en prettig worden: BRENG DOUCHEGERIEF EN VUILE KLEREN MEE

Zondag 14 oktober 2018: ROAGE SPELEN
Ja menne de klassieker. De flap is niet zo heel erg roag, maar dat geldt zeker wel voor jullie andere leider die vandaag extra veel roagheid zal vertonen. GELIEVE BORSTHAAR TE LATEN GROEIEN EN ELKE KLINKER ALS ‘OA’ UIT TE SPREKEN

Zondag 21 oktober 2018: Gemengde
Vandaag gaan we de aspi-dames wat beter leren kennen. Er zal gezorgd worden voor spelen met fysiek contact zodat jullie weten wat voor vlees er in de kuip ligt. Maar eveneens zorgen we voor intellectueel vermaak. Zo kunnen we de optimale match bepalen voor jullie. Hieronder al enkele matchen die we verkregen uit een matchmachine die we vonden op het internet.

- Martin x Rune
- Siebe x Martha
- Mertes x Lincey
- Dentel x een eend
- Bastos x Iris
Ik hoop dat de machine zich vergist heeft over deze laatste match! Voor de rest ziet ge dat zo’n matchmachine dus wel degelijk mooie en realistische resultaten geeft he.

Zondag 28 oktober 2018: kokkerellen
Aangezien jullie twee leidertjes heuse culinaire genieën zijn gaan we vandaag eens goed boefen. We zullen dan ook geen friet of pizza bestellen. Breng zeker 10 euro mee. Want het we gaan gerechtjes met champieter en kaviaar fixen.

Groet from the kallehood
Flap aka logopedist aka straffen tist
Bastos aka Hugo Claus van den aldi aka ju zen den bastos, wie zedde goa?